Revanssi myös Eberlestä

Keskiviikkoinen kesäliigaottelu onnistui vantaalaisjoukkueelta varsin mallikkaasti. Mov? johti ottelua 3-0 ja 4-1 mutta sitten Eberle tuli väkisin tasoihin kolmannen erän loppupuoliskolla. Suunnilleen puolitoista minuuttia ennen loppua allekirjoittaneelle avautui loistava läpiheittopaikka ja kun heittokin vielä onnistui täydellisesti, ei Antti Erikoisella ollut vaikeuksia voittomaalin teossa. Eberle yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Robi pisti viimeisen naulan arkkuun sinetöimällä loppunumeroiksi 6-4. Kylläpäs osasi tuo revanssi maistua hyvältä, eikä tuo kauden ainoa syöttöpistekään ihan huonoon paikkaan tullut ;).

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.