Kukalla ongelmia tasapainon kanssa

Kukka


Kukka kärsi lauantaina ja sunnuntaina tasapainovaikeuksista. Tyttö kaatuili ja kävely oli muutenkin hankalaa. Eteenkin hyppäämisen kanssa tuntui olevan ongelmia, ja välillä näytti jalka pettävän alta. Ensimmäisenä tuli mieleen, että Kukan selän rappeuma aiheuttaa ongelmia, mutta tämän iltainen käynti Lohjan Evidensiaan paljasti, että kyseessä onkin jotain muuta. Kukan vasemmassa korvakäytävässä todettiin rakkuloita, sekä tärykalvon edessä pieni massa, jota ei saatu poistettua. Tärykalvo oli ehjä. Oireilun taustalla voi olla ulkokorvatulehduksesta johtuva kipu, johon viittasi Kukan reagointi tutkimuksiin myös rauhoitettuna.

Kukka sai Canofite -tippoja ja kipulääkettä, joiden tehoa seuraillaan muutama päivä. Mikäli oireilu jatkuu voimakkaana, on sitten mentävä jatko tutkimuksiin.

Lempi

Lempi

Lempi on salakavalasti kasvanut jo niin isoksi, että tyttö aloitti perjantaina ensimmäisen kiimansa… ja voi että miten noin pienestä otuksesta voikin tulla noin paljon ääntä. Koko talo raikuu, kun kiljukaula pitää mekkalaa… Toivotaan kuitenkin, että tämä ei ihan hirveän kauan kestä eikä toistuisi liian usein ennen kuin Lempin ensimmäinen pentue tulee ajankohtaiseksi.

Onneksi nyt tänään näyttää siltä, että tältä kertaa tämä on menossa ohi.