Pennut 10,5 viikkoa

Pennut ovat ehtineet jo 10,5 viikon ikään. Tämän viikon seikkailuna tehtiin eilen ekskursio Anoppilaan, eli pennut ja Lempi pakattiin autoon ja hurautettiin Naantaliin. Reissu meni vallan mainiosti, mitä nyt Rauha ja mamma hieman maukuivat menomatkalla. Perillä Naantalissa sitten ei pennut olleet moksiskaan, ja paikkoja alettiin tutkia heti kun kuljetusboksin ovi avattíin. Takaisin ajettiin kaikessa rauhassa lauman vedellessä sikeitä kuljetusboksissa.

Loput 10-viikkoiskuvat löytyvät täältä.

Risto, Ruusu, Rauha ja Roni


Roni


Rauha


Risto


Ruusu

Pennut 9,5 viikkoa

Lauma kasvaa silmissä. Nyt kaikki pennut ovat ylittäneet kilon painon, Roni viimeisimpänä. Roni on itseasiassa melkein ottanut Ruusun kiinni painossa. Nähtäväksi jää, milloin Roni Ruusun ohittaa… Vai ohittaako?

Mira jäi keskiviikkona sairauslomalle flunssan takia, joten pennut ovat saaneet olla päivälläkin vapaana asunnossa ja ovatkin tutkineet paikkoja ahkerasti. Lähes kaikki kiipeilytelineet on valloitettu ilman sen suurempia ongelmia. Viime yönä pennut saivat olla vapaana asunnossa ihmisten makuuhuonetta lukuunottamatta. Tähän asti pennut ovat yöt olleet aina omassa makuuhuoneessaan. Flunssan vuoksi myös 9-viikkoiskuvat jäivät viikolla ottamatta, joten tällä kertaa on tyytyminen 9,5 viikkoisiin kuviin.

Ruusu ja Rauha


Risto ja Roni


Roni


Rauha


Risto


Ruusu

Lempin pennut 4,5 viikkoa

Lempin pennut ovat ehtineet jo 4,5 viikon ikään. Kuluneella viikolla pennut ovat ottaneet paljon uusia edistysaskeleita. On laajennettu reviiriä, opeteltu hiekkalaatikon käyttämistä ja maisteltu kiinteää ruokaa (jauhelihaa ja pentumärkäruokaa). Mittaa otetaan toisista sisaruksista painimatsien merkeissä tämän tästä. Lelut (pallot ja hiiret) ovat myös alkaneet kiinnostaa. Kaikkea mahdollista pitää toki haistaa, maistaa ja vähän läimäytelläkin. Lisäksi vauhtia ja vaarallisia tilanteita tulee kuin liukuhihnalta niin, että mamma on välillä hätää kärsimässä pienten riiviöiden kanssa. Onneksi pienet nukkuvat vielä paljon, jolloin mammakin pääsee hieman rentoutumaan muiden aikuisten kissojen seurassa.

Roni


Rauha


Risto


Ruusu