Veikkaus

Veikkaaminen ja vedonlyönti ovat olleet perinteisesti suosittuja harrastuksia. Kertoimien vertailu, eri kohteiden ja tilastojen tarkastelu on monelle tänä päivänä mainio harrastus ja parhaimmillaan tuottoisa sellainen. Suomen pelimonopoli eli Veikkaus kilpailee kovasti nettivedonlyöntitoimistojen kanssa pelaajista ja ainakin toistaiseksi Veikkaus on ollut ottavana osapuolena. Monelle kyseinen vedonlyöntiportaali on välttelyn aihe, sillä pelaajille takaisin maksettavan rahan määrä on pienempi kuin netin vedonlyöntisivustoilla. Eli ns. palautusprosentti on netin vedonlyöntiportaaleilla parempi.

Toki Veikkauksella on tavallaan hyvä tarkoitus, eli sen keräämistä varoista maksetaan erilaisia kulttuurimenoja. Mutta haluaako pelaaja todellakin maksaa näitä hyväntekeväisyysjuttuja jokaisesta voitosta ja jokaisesta pelaamastaan eurosta? Verotus on jo muutenkin Suomessa korkea, joten olisikohan se valtion tehtävä tukea suoraan näitä erilaisia kulttuuritekemisiä?

Mutta asiaan. Vedonlyöjällä on tänä päivänä netissä todelliset kissanpäivät. Luotettavia vedonlyöntisivustoja löytyy netistä jo useampi tusina ja pelaaminen näillä peliportaaleilla on todella helppoa ja vaivatonta. Pelaajalle lätkäistään usein pieni rekisteröitymisbonus pelitilille (5-10 euroa), ja sen avulla pelaaja voi kokea miltä oikea rahapelaaminen tuntuu ja ennen kaikkea miten homma toimii.

Jos ja kun homma kiinnostaa enemmän, voi pelaaja tallettaa omalle pelitililleen rahaa ja kannustimena siihen pelaaja saa usein ensitallettajan bonusta. Ensitalletusbonus on usein 100% 100 euroon tai 200 euroon saakka, joka onkin varsin mainio aloitustarjous vedonlyönnin puolelle. Kasinoiden puolella summat ovat isompia, mutta niin ovat myös sitten bonusten kierrätysvaatimuksetkin.

Yhdellä vedonlyöntisivustolla voi olla jopa yli 30 000 eri vedonlyöntikohdetta. Katso esim. Jokereidenkin sponsorina toimineen Nordicbetin arvostelu oheisesta linkistä. Valtaosan näistä vie kuningaslaji jalkapallo, sitä kun pelataan melkeinpä kaikissa mahdollisissa maissa ja vieläpä useammassa sarjatasossa. Voit lyödä vetoa vaikkapa Suomen korkeimman sarjatason matseista tai vaikkapa Ugandan Valioliigan peleistä.

Lajeja riittää joka lähtöön ja on kohteita olemassa myös moottoriurheilusta ja MotoGP:stä, snookerista ja Dartsistakin. Mukaan mahtuvat myös erikoisvedot, joissa voi olla poliittisia kohteita (Vaalit ym.) viihteellisiä kohteita (Putouksen tai Tanssii Tähtien Kanssa –voittajavedot) tai vaikkapa säähän liittyviä kohteita (Onko Tukholmassa jouluaattona yli vai alle 10,5 senttiä lunta). Selaamalla näiden vedonlyöntiyhtiöiden kohdetarjontaa voi pelaaja löytää mitä mielenkiintoisimpia kohteita.

Käy katsastamassa suurimmat ja parhaimmat vedonlyöntitoimistot ja selvitä mitä kaikkia lajeja ja kohteita ne tarjoavat. Varmasti yllätyt ja innostut, siitä voidaan lyödä vaikka pieni veto!

Lähdeainesto artikkeliin: Kertoimet.com

Comments are closed.