Kisuista juttua

On Kissanpäivät tainut saada liikaa vaikutteita muista jutuista kuin pääaiheesta, joten tässäpä lukijoiden piristykseksi ”Kisu-update” :)

Kukka taitaa olla saamassa toisen kiimansa piakkoin. Neiti on tässä usean illan ollut äärimmäisen hellyyden kipeä, joskaan merkkejä uudesta kiimasta ei vielä ole.

Veera ja Viiru jatkavat entiseen malliin… Veera ajaa takaa/kiusaa Viirua joka sitten vuorostaan koittaa juosta karkuun. Veera on lisäksi ihmeen kiinnostunut vessanpöntön toiminnasta. Neiti on aina änkeämässä katsomaan kun joku käyttää kyseistä laitosta ja muutenkin on tullut yllätetyksi kiipeilemästä pöntöllä harva se ilta. Ehkäpä neiti kohta osaa tehdä tarpeensa suoraan pönttöön – säästyis ainakin ”hiekka” kuluissa ;-)

Sissi porskuttaa entiseen malliin, joskin sekin on jostain syystä ollut hitusen tavallista enemmän kaveria viimeaikoina. Ehkäpä omatunto kolkuttaa jostain kolttosesta tai jotain sellaista.

Kaiken kaikkiaan asiat ovat aika pitkälle ennallaan… Kunhan Kukka ”sairastaa” toisen kiimansa alta pois niin pääsee tytteli sitten siskonsa tavoin leikeltäväksi.

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.