Kauden alku häämöttää jo

logo

Salibandykausi 2009-2010 häämöttää jo parin viikon päässä, eikä oma kauteen valmistautuminen sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Juuri ennen lauantain turnausta Järvenpäässä onnistuin yön työvuorossa venäyttämään selkäni. Turnaukseen oli kuitenkin mentävä, sillä maalivahteja oli paikalle tulossa minun lisäksi vain yksi. Edi soitteli vielä aamulla ennen turnausta, ettei ehtisi ensimmäisen pelin alkuun paikalle, joten pelattava oli.

Itse peli ei kovin hääppöisesti mennyt, kun liikkuminen maalilla oli varsin kivuliasta. Onneksi Edi saapui kuitenkin ajoissa paikalle, ja pääsin vaihtoon ensimmäisen erän jälkeen. Selkä otti hieman nokkiinsa tästä ylimääräisestä rasituksesta, joten päätin pysyä syrjässä lopputurnauksen sikäli kun Edi pysyy kunnossa. Onnekseni Edi sai hoidettua loput pelit.

Toivottavasti selkä tästä paranee mahdollisimman pikaisesti, että pääsisi vielä pelaamaan seuraavaan harjoitusotteluun ennen kauden avausta. Kausihan avataan YleX Cupin turnauksella 20.9.2009 Ruskeasuolla, joten siihen ei ole enää paljon aikaa.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.