Ihan pihalla

Käytiin tänään pentujen kanssa ulkoilemassa. Oli ensimmäinen kerta yhdessä ulkona sitten Kukan sterilisaation. Ja kyllä taas oli tapahtumarikasta touhua :-)

Oli taas niin vaikeeta lähteä ulos kun kumpikaan pennuista ei selvästikään olisi halunut ulos. Vaikean valjaiden pukemisen jälkeen sitten päästiin ulos, ja ainakin Veera (jota siis minä kuljetin) suorastaan tärisi ulos mentäessä.

Sitten kun metsään asti päästiin oli jännitys tiessään ja tilalla tutkimisen ihanuus. Jokaista koloa piti päästä kurkistamaan ja jokainen tuoksu piti saada nenään asti. Tapahtuipa lenkillämme sekin ihme, että molemmat pennut tekivät pisut pellolle päästyämme. En ole ennen vastaavaa nähnyt, että valjaissa olevat kissat tekisivät ulkoillessa pisuja kakkoshädästä puhumattakaan, mutta Veera osoitti luuloni vääräksi viimeistelemällä myös numero kakkoset toisen pellon laidalle ;-)

Sitten kotiin… Veera tuntui tietävän suhteellisen hyvin missä oltiin ja mihin menossa… Kotiin päästyämme ensimmäisenä raskaan lenkin jälkeen piti levähtää jopa ennen pakollista juomataukoa. Molempien pentujen nenät ja anturat olivat lähes tulikuumat vielä 5 minuuttia lenkiltä päästyämme.

Että sellasta… ja pennut on taas ulko-ovella raapimassa seuraavalle lenkille pääsyä vaatien. :-)

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.