Kissat ulos

Ulkoilutettiin eilen kaikki kissat. Ensin oli Viirun ja Sissin vuoro, Kukka ja Veera sitten perässä.

Homma lähti liikkelle siitä, että kävimme ostamassa uudet valjaat vanhojen tilalle koska niissä ei ollut pikaliitintä. Uusissa siis on, ja niiden pukeminen on huomattavasti yksinkertaisempaa, ja madaltaa siten ulkoilun kynnystä ainakin meille immeisille. ;-)

Viirulle tämä oli ensimmäinen kerta pariin vuoteen kun neiti pakotettiin mukaan ulos. En ole liiemmin viitsinyt Viirua ulkoiluttaa, neiti kun ei koskaan ole ulkoilusta pahemmin perustanut.

Helppoa se ei ollut nytkään. Neiti hankasi vastaan kuin viimeistä päivää, eikä ulkonakaan suostunut liikkumaan juuri metriä enempää. Palasi vain kipin kapin jalkojen väliin turvaan. Ilmeisesti pelotti niin pirusti, että oikei tärisi. Johtuisiko tämä sitten siitä, että neiti on muutenkin pirun arka? Pitää yrittää totuttaa neiti ulkoiluun, että saadaan mahdolliset traumat avattua.

Sissi sen sijaan oli ulkona kuin kotonaan. Ukko puski meneen niin että Miralla oli työn takana pitää Fleksistä kiinni. Herra porhalsi pitkin metsää, eikä entisestä avoimien paikkojen kammosta ollut tietoakaan. Hyvä!

Palasimme lyhyen lenkin jälkeen kotiin vaihtamaan kissat, ja toimme Kukan ja Veeran ulos. Nämä neidit olisivat myös mielummin jääneet sisään, mutta ulos päästyään tuntuivat tykkäävän metsässä kävelystä. Pennut ovat nyt ottaneet tavaksi tehdä pisut lenkin lomassa, ja homma tuntuu käyvän nykyään aivan luonnostaan jo :) Ehkäpä näissä on jotain hauvan virkaa???

Uusien valjaiden ja fleksin ostamisen yhteydessä hankimme kisuille myös uuden lelun (tai no, oikeastaan leikkipaikan), eli parimetrisen kangas tunnelin, jossa on kulkuaukot päissä ja pari siinä putkessa matkan varrella. Itse putki on pelkkää kangasta, paitsi että päissä ja keskellä on renkaat jotka pitävät putken putkena. Kuvia tiedossa lähitulevaisuudessa Galleriaan, sillä ainakin pennnut tuntuivat uudesta lelusta pitävän.

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.