Protestiksiko

Heräsin jo perinteiseksi muodostuneen kaavan mukaisesti juuri ennen kuin bussipysäkille piti lähteä. Kisut jo odottelivat keittiössä aamiaistaan, joten kerroin odottelijoille etten mitenkään ehdi nyt hoitaa ruokailua vaan joudun lähtemään kiireesti töihin. Yleensähän Mira muutenkin aamiaisen kissoille antaa, joten sinänsä tilanne oli normaali.

Vaikka kissojen aamuinen konsertti oli melkoinen, jäivät kisut odottelemaan Miran heräämistä kun itse jo juoksin ovesta ulos. Ehdin bussipysäkille parahiksi nähdäkseni kuinka bussi kurvaa pois pysäkiltä. Kesä aikataulujen mukaisesti seuraavaa pitäisi odottaa 45 minuuttia, joten tyydyin odottelun sijasta palaamaan takaisin kotiin autoa noutamaan.

Kotiin päästyäni ehdin juuri ottaa kupillisen kylmää kahvia kun Viiru istahti tyylikkäästi sohvan kulmaan pisulle. Ilmeisesti neiti oli sitä mieltä, että aamiainen oli jo niin paljon myöhässä, ettei kahvikupponen tullut missään tapauksessa kysymykseenkään.

Seuranneen välien selvittelyn (eli minä torun karjumalla ja kiikutan neidin hiekkalaatikolle) jälkeen Viiru otti jalat alleen ja parkkeerasi sängyn alle odottelemaan mitä tuleman pitää. Siellä neiti saikin miettiä tekosiaan kaikessa rauhassa, sillä itselle tuli kiire sohvaa puhdistamaan.

Koska normaalistikin kisujen aamiainen on ohjelmassa vasta Miran herättyä ja sohvan puhdistamiseen kulunut aika pisti jälleen kerran allekirjoittaneen lähtemään kiireen vilkkaa ovesta parkkipaikalle, jäi hölmistynut kissalauma jatkamaan aamiaisen odottamista. Saapa nähdä onko tilanne eskaloitunut päivän aikana niin pitkälle, että kotiin palattuani Mira kertoo lisä protestoinneista.

Olen kyllä sitä mieltä, että tämä oli Viirulta varsin alhainen temppu, sillä kyllä neiti ihan sata varmasti tiesi tasan tarkkaan mitä oli tekemässä ja mihin. Olisi vaikka tullut puremaan nilkasta tai raapaisemaan pohkeesta, mutta että pissalle sohvalle! MrrrrrGrrrrr!

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Protestiksiko

  1. Raine says:

    mitä? eikö lisää protesteja? taisivat kissat tietää tasan tarkkaan kenen aamun halusivat pilata =D Tietenkin kun sä olit häippässyt himasta niin kissat ovat käyneet nukkumaan ja olleet niin kultaisia ja kilttejä kuin vain kissat halutessaan osaavat olla.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.