Sissi

Sissi on selvästikin viime päivinä halunut osoittaa, ettei hänen nimensä ole aivan sattumaa vaan että hän todellakin on sissi… Herra nimittäin on nyt muutamana iltana ulkoillessaan ollut kyllä sellainen vauhti päällä, että on ollut työn ja tuskan takana pysyä perässä kun herra paahtaa menemään ympäri metsää.

Sissihän ei aikaisemmin ole pahemmin ulkoilusta perustanut. Toki sitä on yritetty karata rappukäytävään ”samalla ovella”, mutta heti jos valjaat on otettu esiin on ukko kadonnut kuin maan nielemänä.

No kun me muutama päivä takaperin käytettiin kaikki kissat ulkona, on Sissi ollut jatkuvasti haluamassa ulos tai sitten parvekkeelle. Ei voi kuin ihmetellä Sissin innostusta, kun vielä vanhassa asunnossa ei ollut puhettakaan ulkoilemaan haluamisesta. Siellä kun Sissin vei ulos, herra pelkäsi avoimia paikkoja enemmän kuin mitään muuta, eikä ulkoileminen siten ollut mitenkään kivaa. Täällä taas ei mikään tunnu Sissiä pelottavan… tai no ehkä se jos joutuu palaamaan kotiin liian aikaisin eikä ehdikään haistella koko reviiriä läpikotaisin. ;-)

No, aika näyttää miten tilanne tästä kehittyy, ainakin toistaiseksi homma on vielä meistäkin ihan kivaa. ;-)

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.