Surullinen herätys

Aamulla noin yhdeksän aikaan sain soiton äidiltäni mummin poistumisesta keskuudestamme. Vaikka tämä olikin jo odotettavissa, ei sitä kuitenkaan osaa kunnolla varautua tälläisiin uutisiin. Mummi kuoli rauhallisesti nukkuessaan viime yönä kello 01:10. Olen sekä helpottunut että hyvin surullinen tapahtuneesta, ja tulen kaipaamaan häntä pitkään.

Helpottunut olen siitä syystä, että mummin elämä ei viime vuosina ole ollut mitään helppoa. Hän on itsekin jo useamman vuoden ajan toivonut ”pääsevänsä täältä pois”. Viime aikojen helteet lienevät olleen suurin syyllinen viimeöiseen poistumiseen. Palvelutalon asunnossaan mummin mukaan oli vierailumme jälkeen mitattu sisälämpötilaksi peräti 30 astetta.

Olen hyvin onnellinen siitä, että saimme Miran kanssa nähdä mummin vielä hyvässä kunnossa ja suhteellisen terveenä käydessämme Joensuussa pari viikkoa takaperin.

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Surullinen herätys

 1. Ola&Miia says:

  Osanottomme menetyksen johdosta.

  On se elämä kummallista…juuri eilenhän keskustelimme aiheesta ja nyt ikävä uutinen on silmiemme edessä :(
  Onneksi teillä oli kuitenkin mahdollisuus tavata juuri ennen tätä surullista tapahtumaa.

  T: Ola & Miia

 2. Jarno says:

  Sitä samaa tässä on itsekin miettinyt. Kyllä vierailun aikana oli selkeästi sellainen olo, että on viimeinen kerta kun mummia ollaan tapaamassa. Jotenkin tämän vaan tiesi, vaikea selittää miten tai miksi.

 3. Raine says:

  Osannotot. Onneksi ehditte näkemään hänet vielä kerran ennen hänen pois menoa ja hyvillä fiiliksillä.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.