No just

Eilen HPV Bandy pelasi harjoitusottelun LT Kingsejä vastaan Otaniemen Otahallissa. Koska yksi maalivahdeistamme oli sairaana, saimme jäljelle jääneet maalivahdit pelata ottelun puoliksi.

Riku aloitti, ja pelasi 1 œ erää varsin rauhallisissa merkeissä. HPV johti ottelua vaihdon aikaan 1-0. Astuttuani remmiin HPV lisäsi miltei heti johdon lukemiin 2-0, josta siirryttiinkin ottelun viimeiseen erään.

Ilmeisesti Kings tässä vaiheessa sai juuri ne oikeat neuvot valmentajaltaan, ja joukkue tuntui heränneen uuteen sykkeeseen. Pari räkämaalia nopeassa tahdissa ja ottelu oli jo tasan. Tästä Kings entisestään innostui ja laukoi huonoistakin paikoista… Itse otan kyllä omaan piikkiini varsinkin kolmannen maalin, joka tuli vedosta joka olisi mennyt maalin ohi, mutta kuinka ollakkaan kimposi omasta jalkaterästä suoraan yläkulmaan.

Tämän jälkeen sain pari ihan hyvääkin torjuntaa kunnes loppupuolella Kings onnistui neljännen kerran pienehköllä tuurin kantamoisella sellaisen lihavuoren läpi, ettei allekirjoittaneella ollut aavistustakaan että siitä voisi jotenkin pallo tulla vielä läpi – Ja hanskan kautta maalin kattoon.

Puuh. Ei kyllä ollut parhaita pelejäni – kaukana siitä… Mutta aina ei voi voittaa…Onneksi nämä harjoituspelit ovat sitä mitä nimikin sanoo – harjoituspelejä – eikä niiden lopputuloksella ole kovin suurta merkitystä. Jos kauden aikana sitten onnistuisi vähän paremmin myös huonona päivänä.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.