Mä vartiossa seison…

Viime päivinä sekä Kukka että Veera ovat ansioituneet parvekkeen vartioinnissa. Naapuritalon kissa on muutamaan otteeseen käynyt kurkkaamassa kissojemme toimintaa viereiseltä kalliolta, ja aina saanut tervehdykseksi varsinaisen murina konsertin.

Ensimmäisen kerran huomasin ”vartiokäyttäytymistä” viime viikolla kun Kukka istui parvekkeella tuijottaen viereiselle kalliolle hiljaa muristen. Myös Sissi istui parvekkeen telineellä samaan suuntaan katsoen mutta omaan tyyliinsä hiljaisesti ja arvokkaasti istuen. Kukka sen sijaan oli miltei menossa parvekkeelta alas vierasta karkottamaan, mutta onnistui sentään pysymään parvekkeen reunojen sisäpuolella.

Eilen huomasin aivan vastaavaa käytöstä Veeralta, joka tosin seisoskeli parvekkeen lattialla ja katseli naapurin kissaa parvekkeen laitojen lomasta (jotka ovat sellaisen metalliset levyt joissa on paljon pikkuruisia reikiä). Myös Veera harrasti murinaa.

Kaipa meidän taloudessa on vartiointi tehtävät jaettu niin, että nuorimmaiset kissat hoitavat valvonnan ja Sissi on lähinnä ”piälysmies”… tai jotain ;-)

Voin vain aavistaa voisiko Kukan taannoinen tipahtaminen olla johtunut siitä, että Kukka on parveketta vartioidessaan innostunut menemään liian lähelle kaiteen reunaa. :-)

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.