Messuilla

Pyöräkuumetta helpottamaan tuli vierailtua MP-07 messuilla Mikan ja Samin kanssa.

Virhe!!!

Kuten arvata toki saattoi, pyöräkuume paheni entisestään, ja nyt asialle täytyy jo tehdä jotain. Kun nyt saisi tuon Skodan myytyä ja vaihdettua vähän edullisempaan (ja isompaan) autoon, olisi pyörä jo tallissa.

Itse messuista jäi erityisesti mieleen muutama BMW, Buell (niinkuin aina), Hondan CBx mallit sekä pari Suzukia. Varsinaista ”Show Stopperia” ei tällä kertaa vastaan tullut, suhteellisen tasaisen laadukkaita mopoja. Ennakkokäsitykset tulevasta ”ensipyörästä” vain vahvistuivat entisestään.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Messuilla

 1. Ola says:

  Pari Suzukia??? Mitkäs??

  Mitäpä itsellä jäi mieleen? Monta BMW:n eri mallia, Moto Guzzi Norge (aivan loistavan tuntuinen kikotin), edellisen merkin 1200Sport (melkoinen yhdistelmä outoa ajoasentoa ja 230kg massaa retrosportissa muodossa…ei paha), tupla XX, Parit Ducatit (ST3 ja 1098), Triumphin uusi tiikeri ja ei tietenkään pidä unohtaa MV Agustan F4:sta (on se vaan munakas peli).

  …mutta onpahan perkeleet kalliita. Jostain olin lukevani, että uusien moottoripyörien hinnat laskevat, no ei päässyt sitä kyllä tuolla messuilla tuulettamaan. Järjestään ne pyörät mitkä säväytti…maksoivat yli 20k? varusteineen.

 2. Jarno says:

  Suitsista mieleen jäi erityisesti Bandit ja yllätys yllätys… V-Strom.

  Kyllä noi samat Tiikerit ja Norjat kiinnosti, mutta ei silleen samalla tavalla ”säväyttänyt” kun esin Cebarit. Niissä on sitä jotain, ja on hyvin luultavaa että Honda on tulevankin pyörän merkki… Ellei sitten mene hinnan vuoksi johonkin toiseen merkkiin.

 3. Ola says:

  Ai ai….ulkona paistaa aurinko. Pitäisköhän lyödä suitsa tulille tänään ja fiilistellä hieman \O/

 4. Jarno says:

  [sensuroitu] [sensuroitu] [sensuroitu] ja [sensuroitu]. [sensuroitu] [sensuroitu] [sensuroitu] [sensuroitu]! [sensuroitu]!!!

  Mä ja! Vois tulla testaamaan ajoasun pakkaskestävyyttä ;-)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.