Allekirjoituksia

Esikauppasopimus sitten allekirjoitettiin viime lauantaina. Sopimuksen mukaan muutto uuteen kotiin tulee tapahtumaan viimeistään 10.10.2004. Ajankohdan siirtäminen johtuu lähinnä Skanskan kyvyttömyydestä saada myyjän uutta taloa ajallaan valmiiksi (tai ainakin näin Skanska itse on ilmoittanut). Toivomme tietysti, että aikataulu kusee meidän kannalta positiivisesti ja pääsisimme muuttamaan jo vähän aikaisemmin, mutta nähtäväksi tuo jää.

Esikauppasopimuksen allekirjoitukset tapahtuivat tulevassa kodissamme, joten samalla tuli sitten näpättyä pari kuvaa (lue: Sami näppäili). Kuvat ovat nähtävillä täällä.

Asunto sinänsä on edelleenkin nätti kuin sika pienenä. Erityisen paljon tykkään keittiön ratkaisuista, sekä siitä miten sauna/kylpyhuone on rakennettu. Kylpyhuone on alkuperäisestä levitetty niin käytävään kuin pienempään makuuhuoneeseenkin. Makuuhuoneessa on tällä ratkaisulla saatu aikaseksi upotetut kaapit ikkunasta katsottuna oikeaan kulmaan (eli seinän takana on sauna). Huone ei kuitenkaan ole pienentynyt mitenkään merkittävästi, vaan aikaan on saatu huomattavan tilava pikku makuuhuone. Tästä huoneesta onkin tarkoitus tehdä yhdistetty vieras-/työhuone allekirjoittaneelle. Varsinainen ”työhuone” joka siis on tehty vanhasta vaatehuoneesta tulee jäämään kodinhoitohuoneeksi.

Jää meille toki tehtävääkin uuteen kotiin. Tarkoitus on laajentaa tuulikaappia poistamalla pikku makuuhuoneen puolella oleva pikku kaappi (tulipas hauska ilmaisu), ja pistää tilalle naulakko systeemi tuulikaappiin. Varsinaista kaapistoa emme edes tarvitse, sillä isommassa makuuhuoneessa on kaappeja enemmän kuin tarpeeksi.

Takapiha on aivan fantastisen iso. Lisäksi siihen on rakennettu terassi joka on aidattu matalalla aidalla. Tämä onkin tarkoitus jättää ennalleen muuten, paitsi pihan oikeaan laitaan (talosta katsoen) tullaan rakentamaan kissoille ulkoiluhäkki sikäli kun taloyhtiö antaa siihen luvan. Luvan saaminen on myyjän mukaan kuulemma helppoa, sillä taloyhtiössä on sallittu paljon hurjempiakin virityksiä. Ulkoiluhäkin lisäksi pitäisi keittiön ikkuna (tai siis toinen niistä) jakaa kahteen osaan niin että siihen saisi tehtyä kissoille kulkureitin ulos ja tuuletusikkunan.

Olohuone on iso kuin mikä, joten ongelmia huonekalujen sijoituksen kanssa ei tule varmasti. Lisäksi olohuone on todella tilavan oloinen paljolti valkoisen katon ansiosta. Nyt sitten vaan metsästämään jostain sopivaa 7.1 järjestelmää ;-)

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.