Pikkulenkillä

Kuiten Mika ehti jo kirjoittamaankin, käväistiin pienellä ulkoilulla pyörien selässä. Alunperinkään meillä ei ollut suunnitelmaa ajoreitistä, joten lenkki oli tarkoitus pitää lyhyenä. Otin itse kokeeksi AutoComiin kiinni mp3 -soittimen, joka pitäisi huolen reissun musiikkitarjonnasta. Soittimen asettelu penkin alle sai Mikan jo hermostumaan odottelun aiheuttamaan olotilan lämpeämiseen. Keli oli mitä mahtavin.

Mika repäisi ulkomuistista loistavia mutkapätkiä reitillä, joka suuntautui Vihdin, Haaviston, Läyliäisten ja Kytäjän kautta Hyvinkään ABC:lle missä pysähdyimme kahvittelemaan. mp3 soitin sai jäädä hiljaiseksi loppupätkälle, sillä liitäntäjohto oli sen verran huono, että oikeanpuoleinen kanava hiljeni jo alkumatkasta, ja pilasi muuten hyvän kuuntelunautinnon melko tehokkaasti.

ABC:ltä kurvasimme Topenon ja Rengon kautta Hämeen Härkätille, jossa pääsimme pudottamaan kymmenisen kilometriä aina niin rakkaalla alustalla, soralla. Ei edelleenkään mun elementti, vaikka itse ajo sujuikin ongelmitta hyvien ajourien ansiosta. Sorapätkän jälkeen pikainen pysädys, soitto kotiin ja mp3 soitin takaisin testaukseen. Tällä kertaa molemmat kanavat pysyivät kiltisti toiminnassa.

Sorapätkän jälkeinen osuus Hämeen Härkätiestä (Porraksen pätkä?) oli erinomaisessa kunnossa olevaa asfalttia, mutta liki jokainen mutka oli täynnä hiekkaa, joten niihin oli ajettava kieli keskellä suuta. Ei niin kiva kokemus, mutta hyvin siitäkin sitten selvittiin. Lopuksi vielä perinteinen 1080 -pätkä Lohjan Asemalle, ja kotiin. Takana vajaa 300 km ja hyvä mieli.

Bookmark the permalink.

One Response to Pikkulenkillä

  1. Ola says:

    Pieni korjaus; oikea tienumero on 1090.

    Tuo Porraksen pätkä harmittaa ihan vietävästi…sen asfaltointi on aivan upeassa kunnossa ja mutkat mäkineen todella nautinnollisia, mutta nyt hiekka pilasi suurimman nautinnon.

    Pitäisi varmaan tehdä yksi pidempi päiväretki naviin valmiiksi jo ennakkoon niin voisi hyödyntää sitä tarvittaessa niin ei tartteis väärien muistikuvien takia eksyä soralle. Ei tuo sora ole katupyörälle todellakaan mikään ominainen elementti vaikka nyt pystyikin pitämään vauhdin mukavahkona kovan pohjan vuoksi.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.