Forssa jatkoi Lohjan piinaa

LoSB vs FoSuLoSB kärsi neljännen perättäisen tappion, kun FoSu käväisi perjantai-illan iloksi pihistämässä sarjapisteet mukaansa.

Lohjalaisten ilta alkoi hyvissä merkeissä, kun kotijoukkue palkittiin Lohjan vuoden 2010 joukkueena. Juhlallisuuksien jälkeen parrasvaloissa olikin vierasjoukkue, joka pisti palloa pömpeliin toinen toistaan näyttävämpien kuvioiden päätteeksi. Lohjalaiset ottivat aikalisän tilanteessa, kun forssalaiset olivat tehneet jo kolme maalia ja hukanneet yhden rankkarinkin. Piristysruiske auttoi, ja lohjalaiset saivat kavennettua ottelun 1-3 tilanteeksi ennen erätaukoa.

Toisessa erässä lohjalaiset kirivat maalieron kiinni, mutta tasoituksen jälkeen forssalaiset iskivät uudelleen. Erän maalit 2-2. Kolmannen erän alkuun forssalaiset lisäsivät johtonsa taas kolmeen maaliin, mutta lohjalaiset jaksoivat vielä taistella pisteistä. Kaksi maalia myöhemmin oli eroa enää yksi maali, mutta vaikka kuinka paljon lohjalaiset palloa maaliin vielä tahtoivat, ei tolppaa lähemmäs enää päästy. Pisteet vieraille numeroin 5-6.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.