Alakerta taas

Oli sitten eilen kotiin tullessani odottamassa ovessa keltainen post-it lappu jossa seisoi tekstinä ”Kissanne pitävät vieläkin meteliä. t. Naapuri”. Hupaisaa sinänsä, että kissoilla on ollut iltaisin porttikielto makuuhuoneeseen, ja olemme itsekin nukkuneet olohuoneen puolella vuodesohvassa. En siis oikein usko, että melu on tullut meiltä ainakaan makuuhuoneesta. Kuinka herkkäuninen sitä voi olla? No, pitää nyt sitten vielä tarkkailla tilannetta.

Veera ja Viiru näyttävät hiljalleen sopeutuneen tilanteeseen, että molemmat kuuluvat perheeseen. En ole muutamaan päivään huomannut mitään sähisemistä tai murisemista vaikka kissat ovat kyllä toisensa kohdanneet pariin otteeseen läheltäkin. Viimein ;-)

Tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Alakerta taas

 1. Joona ja Marru says:

  Se on tosi hyvä, että Veera ja Viiru on tottunu toisiinsa :) Heh, naapuri saa olla aika herkkäuninen ku semmoseen herää, onko vanhakin ihminen? Sellaset valittaa tommosista helposti ;) Rymisteleekö kissat muuten paljoa? Nukutteko vieläkin olohuoneessa :) ?

 2. Jarno says:

  Nukutaan edelleen olohuoneessa, itseasiassa siihen asti kunnes Masku toimittaa uuden sängyn :) Kissat riehuu iltaisin kissoille tyypilliseen tapaan, pennut ehkä jonkin verran vanhuksia enemmän.

  Ei ne alakerran asukit mitään vanhuksia ole, siksikin vähän ihmetyttää… No, onhan se toki mahdollista ettei me edes olla syyllisiä tuohon kolinaan, jos vaikka kerrosten välissä kulkee jotain putkistoja tms. Pitää tässä ens viikolla kysellä naapurilta kolinoista, kun emme ollenkaan käytä makuuhuonetta. Jos jotain kolinoita on kuulunut on syyllinen sitten joku muu ;-)

 3. Joona ja Marru says:

  Me päästään jo tänään kunnolla nukkuu, ku hobbyhall tuo meille uuden sängyn :D Mut joo, saattaa syy tömistelyyn kyllä olla jossain muussa ku kisuissa, naapurit rupevat helposti yleistämään kun kerran on jotain ;)

 4. Weasel says:

  Kerrostalossa on aina vatipäitä joidenka ei pitäisi sellaisessa asua…pitäisi ymmärtää, että äänet kuuluvat toiseen asuntoon aina, mutta pahinta on sellaiset ihmiset jotka ovat ennen asuneet omakotitalossa. Kokemustakin tästä löytyy entisen asunnnon viereiseen rivariin muutti vanha pariskunta omakotitalosta. Olipa mieltä ylentäviä herätyksiä aamuisin…5.30 mattojen tamppausta, 6.30 linnunpöntön naulausta viereiseen puuhun. Siinä muutama ärräpää ja V-sana lensi kun meikäläinen sukelsi kylpytakki päällä pihalle möykkäämään :-) …heikosti meni jakeluun, mutta ihastuivat vissiin mun ulkonäköön kun jaksoivat aina mulkoilla meikäiläistä jatkossa :-p

 5. Joona ja Marru says:

  Heheh, ei sitä täälläkään oikeen kunnioittaa naapureita.. Iltaisin kuuluu aina välillä kaikennäköstä möykkää, mut täähään onki tämmöstä opiskelija-asunto aluetta, et kai sen ymmärtää ja me muutetaan heti kun vaan pystytään pois tältä alueelta ;)

 6. Jarno says:

  Niinhän se on, enkä yhtään harmittelisikaan tilannetta jos huomautus olisi aiheellinen. Emme alunperinkään oikein ymmärtäneet sitä, että mistä kolina voi tulla, ja jo heti ensimmäisen huomautuksen jälkeen rajoitimme kissojen liikkumista makuuhuoneessa.

  Nyt kissat tosiaan eivät ollenkaan pääse makuuhuoneeseen emmekä itsekään nuku siellä. Ensi viikolla on tarkoitus käydä juttelemassa naapurin kanssa tilanteesta, ja jos nyt sitten huomautetaan että vieläkin kuuluu kolinaa, saa naapuri metsästää kolinan lähteen jostain muualta. Perskeles.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.