Elisan ADSL liittymästä

En ole tänne viitsinyt napista Elisan ADSL liittymästä, mutta nyt teen poikkeuksen. ADSL yhteys katkesi vähän puolen yön jälkeen niinkuin se on tehnyt viimeaikoina aika usein. Aiemmin yhteys on sitten tullut kyllä aamuun mennessä takaisin, mutta tänään ei. Soitin sitten aamulla Elisan tekniseen asiakastukeen ja jonotettuani 53 minuuttia pääsin läpi keskustelemaan tyttösen kanssa joka tivasi ensimmäiseksi tietoa siitä, mitä valoja ADSL purkissani on päällä.

No, selitettyäni buutanneeni purkin muutamiakin kertoja ja kertoneeni siitä, ettei tämä suinkaan ole ensimmäinen kerta kun yhteys on poikki (tai siis yhteys ADSL->Elisa toimii kyllä, ATM loopback testi menee ok läpi mutta laite ei saa ip-osoitetta Elisalta), sain viimeinkin neidin ottamaan ”vikailmoitukseni” vastaan. Seuraavaksi sitten neiti ilmoitti, että asialle voidaan tehdä jotain aikaisintaan parin viikon päästä koska heillä on ”pikkaisen ruuhkaa”.

Ja että näin. Siis pahimmassa tapauksessa pari viikkoa ilman nettiyhteyttä – way to go Elisa! Nyt riitti.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Elisan ADSL liittymästä

 1. Raine says:

  Elisalla on tosiaankin taipumusta tuohon keskiyön katkokseen joka saattaa olla aika harmillinenkin riippuen mihin yhteyttä käyttää. Mulla on myös toistaiseksi yhteys ollut kunnossa viimeistään aamulla, mutta entäpä jos sattuisin ihan oikeasti tarvitsemaan yhteyttä keskellä yötä. Voin hyvin kuvitella etätyötä tekevän ilmeen kun homma katkeaa kesken tiedon siirron ja sitten vain ihmetellään itkeäkö vaiko vauraa.

  Ainakin otat hyvitykset tuosta palvelukatkoksesta.. Elisan (ja myös muut vastaavat operaattorit) ahneet paskiaiset voisi kyllä vähän katsoa myös palvelunsa tasoa eikä aina yritä vedättää asiakkaitaan.

 2. Jarno says:

  Meni tilaukseen DNA:n 8/1 liittymä. Toimitus ensi kuun alussa. Siihen asti jaksan kituuttaa Elisan kanssa, mutta siihen yhteistyö sitten loppuukin.

 3. Jarno says:

  Yhteys kyllä taas toimi kun töistä kotiin palasin, mutta ei se päätöstä enää muuta. Katsotaan ottaako Elisa edes yhteyttä tukipyynnön tiimoilta kun linja kuitenkin taas toimii.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.