Kukka vs Sissi

Sissi on joutunut kuluvalla viikolla muutamaan otteeseen Kukan rökittämäksi. Ensimmäinen kerta tapahtui ilmeisesti maanantaina, kun huomasimme Sissin aristavan selkääänsä. Selästä löytyikin pieni jälki ilmeisesti puremasta. Toinen vastaava jälki löytyi hännän juuresta. Koska Sissi aristi selkää, päätimme käyttää kissan lääkärissä. Sain sissille ajan lääkäriin vasta keskiviikoksi.

Keskiviikkona lääkärikäynnillä Sissi sai piikillä kipulääkettä ja suuripiirteisen lääkärintarkastuksen. Mitään ihmeellistä ei ollut ja Sissi oli lääkärissä varsin pirteän oloinen.

Torstaina Sissin selkää tutkailtuamme havaitsimme maanantaisessa purukohdassa melkein luumun kokoisen patin josta vuoti jonkin verran märkää ja verta. Soitto eläinlääkärille ja saimme ohjeet patin tyhjentämiseen sekä Sissille antibioottikuurin apteekkiin soitettuna. Sissi ei aristanut pattia tai sen tyhjennystä ollenkaan, joten kärsimys tyhjennyksestä jäi varsin pieneksi.

Olimme tässä vaiheessa jo pitänyt Sissin eristettynä yöllä ja poissa ollessamme. Torstai iltana kuitenkin Sissi piiloitui makuuhuoneen sängyn alle ennenkuin ehdin saada herraa kiinni. Arvelin, että olkoon siellä – eihän Kukka tähänkään asti Sissiä meidän läsnäollessamme ollut kiusannut. Sissi kuitenkin päätti ilmeiesti poistua sängyn alta jossain vaiheessa ja törmäsi eteisessä Kukkaan. Varsin äänekkään yhteenoton jälkeen sain Sissin otettua kiinni ja huomasin vatsassa parikin verijälkeä, joskaan haavaa en mistään löytänyt.

Tilanne näyttää aika räjähdysalttiilta, joten toinen kissoista on nyt jatkuvasti eristettynä (vuoroa vaihdellen) yhteenottojen välttämiseksi. Sissi saa tänään antibioottikuurinsa ja se pidetään ainakin kuurin ajan eristettynä kokonaan.

Mikä ihme Kukalle on taas tullut… Onko tämä mahdolilsesti jotain arvojärjestyksen selvittelyä vain jotain muuta psykoosia? Huunous… Tarvii seurata tilannetta.

Kukka on ennenkin ollut syyllinen osapuoli toisten kiusaamisessa. Kukka siskonsa Veeran kanssa olivat pääsyy siihen, että Viiru aikanaan muutti.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.