Neitsyys meni Skodasta

Ajelin aamuruuhkassa kahdeksan jälkeen Turun moottoritietä Espoon keskuksesta Helsinkiin päin kun takana ajanut Opel-kuski päätti jonon pysähtyessä olla löytämättä jarrua autostaan. Mahtaisikohan käsite ”turvaväli” olla unohtunut aamutuimaan.

No, asiassa sinänsä ei ollut mitään ihmeellistä, kaveri myönsi syyllisyytensä (peräänajossa turha muuta tehdäkään) kiltisti, ja kävin näyttämässä autoa Suomen Vahinkotarkastuksessa. Kustannusarvio kolarivaurioiden korjaamiselle on 500 euroa, tosin heidän hinnastonsa tunnisti ainostaan ”tavallisen” Skoda Fabian, joten hinnat voi jonkin verran olla kovemman RS:n kanssa.

Auton vauriot olivat lähinnä kosmeettisia (naarmuja + vastapuolen rekisterikilven painauma puskurissa), eli hommasta pitäisi selvitä puskurin tarkistuksella ja maalaamokeikalla. Puskurin sisältä toki saattaa löytyä korjattavaakin, mutta se on huomioitu tuossa SVT:n laskutusluvassa.

Se, mikä tästä jutusta tekee kirjoittamisen arvoisen on kuitenkin Metro-Auto.

Soitin SVT:n tarkistuksen jälkeen Metro-Autoon ja kyselin aikaa huoltotoimenpiteille. Aluksi sanottiin, että maalaamo on remontissa ja korikorjaamollakin on kuukauden jono. Aikamoinen masennus siis iski päälle. Puhelimessa sanottiin, että korikorjaamon kaveri ei ollut juuri paikalla (ja hän osaisi tarkemmin sanoa aikataulusta), joten sovin soittavani uudestaan.

Soitettuani tuntia myöhemmin sain korikorjaamosta varsin mielyttävää tietoa. Koska kyseessä on kuitenkin pikkuvaurio, saatiin autoni ”mahdutettua” huoltoon jo ensi maanantaiksi!! Uskomattoman hienoa asiakaspalveua! Toivottavasti saavat myös korjattua auton suhteellisen nopeasti, mutta tässä vaiheessa ei ole mitään syytä epäillä muuta.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.