Kukka ja Veera rokotettavina

Veimme perjantaina Kukan ja Veeran rokotettavaksi Eläinlääkäriasema Arkkiin. Kukka ei ole koskaan pitänyt autolla matkustamisesta, eikä tämä kerta ollut poikkeus. Tyttö oli aivan paniikissa ja onnistui tekemään kuolaamisen lisäksi molemmat hädät kuljetusboksiin maukumisen lomassa. Erikoista oikeastaan oli se, että myös Veera maukui koko matkan ja teki kakkoshädän kuljetusboksiin.

No, kissat kuitenkin saatiin rokotettua, ja kotimatka sujui pelkillä maukumisilla. Saapa nähdä miten tytöt suhtautuvat parin viikon päästä näyttelyreissuun… Pitänee harjoitella tuota autolla matkustamista.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kukka ja Veera rokotettavina

 1. Raine says:

  Kissojen kuljettaminen autossa on aina hauskaa hommaa. Katti on onneksi tyytynyt vain komentamaan ja kommentoimaan mun ajotaitoja. Lähinnä se yrittää kurkkia tarkkaavaisesti joka suuntaan ja yrittää laittaa mieleen että mihin suuntaan sitä ollaan menossa. Moottoritiellä on sitten aikaa makailla rennosti ja välillä kommentoida tylsää asfalttisuoraa.

 2. No, löytyy teiltäkin ”vauhtia ja vaarallisia tilanteita” !

  Meitin Viisikon blogissa on meneillään semmonen ihan leikkimielinen kilpailu, johon voi osallistua kaikki lokistanian kollit.
  Kisuleidit saa sitten vähän myöhemmin äänestää mieleisensä ”Lokikollin”.
  Tulkaa mukaan kilpailuun (kollit) tai seuratkaapa tilannetta koska äänestys alkaa (leidit).
  Linkistä pääsee suoraan kilpailuun.
  Hyvää viikonloppua teille kaikille !

  Henkilökohtaisen blogini osoite:
  http://anne58.vuodatus.net/

 3. Anne taas says:

  Hei !

  ”Äänestyspaikka” on siirretty. Löytyy tuosta linkistä.
  Hyvää viikonloppua.

 4. Jarno says:

  Ihan kiva tuollainen äänestys. Pitää käydä laittamassa ääni kuuluville, ja ilmoittaa omat kollit seuraavalla kerralla mukaan ;-)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.