Perjantai 13.

Olen aina pitänyt perjantaita 13. päivää onnenpäivänäni johtuen siitä, että olen syntynyt em. päivänä huhtikuussa vuonna 1973. Tänään kuitenkin näytti jo pahasti siltä, että huono onni oli vallannut allekirjoittaneekin tämänkin päivämäärän osalta.

Homma lähti liikkeelle siitä, että herättyäni en löytänyt auton avaimia mistään. Kiire pisti kuitenkin lähtemään töihin auton vara-avaimilla, ja tietysti Helsingissä oli Turuntien päädyssä muutama risteys keltaisilla ja jonottelin ruuhkassa liki kaksi tuntia päästäkseni työpaikalle.

Työpaikalle päästyäni ilmeni että asiakkaan yhden toimipisteen palvelin oli jumissa ja koko osasto (noin 50 ihmistä) soitti yksi toisensa jälkeen mulle kertoakseen kuinka mikään ei toimi ja että asia piti korjata viimeistään 15 minuuttia sitten.

Samaa tasoa oli sitten koko työpäivä, ja kotiin päästyäni ajattelin mennä nukkumaan nukkuakseni koko loppupäivän pois päiväjärjestyksestä. Tuntia myöhemmin kuitenkin onni kääntyi ja naapuri tuli pimputtamaan ovikelloa kysyäkseen ”ei kai vaan teiltä ole auton avaimet kateissa – löytyivät ulko-oven edustalla olevan ritilän alta iltapäivällä” – samaisesta paikasta mistä olin aamulla pariin otteeseen avaimia etsinyt.

Puuh.. loppujen lopuksi hyvä päivä kuten pitikin mutta kyllä meinasi tulla pala kurkkuun jo iltapäivästä.. Onneksi en ole taikauskoinen …. enhän?

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.