Jarno

Nimi: Jarno Koivula
Syntynyt: Helsingissä 13.04.1973
GSM: 040-7743914
Sähköposti: jarno.koivula@spacealien.fi
Facebook: Jarno Koivula, Spacealien.fi
LinkedIn: Jarno Koivula

Curriculum vitae

Teen ehkä jossain vaiheessa webbiversion CV:stä. Sitä odotellessa voit pyytää CV:n esimerkiksi sähköpostitse.

Harrastukset

Pelasin pitkän uran salibandymaalivahtina 1-6 divareissa. Rakkaudesta lajiin toimin edelleen Lohjan Salibandyn Miesten Edustusjoukkueen huoltajana ja valokuvaajana. Pelaamisen hoidan nykyään Lohjan Salibandyn kakkosjoukkueessa 5-divaria pelaten. Lisäksi harrastuksiin kuuluu ainakin valokuvaus ja moottoripyöräily, pyöränä oli pitkään Honda NTV-650 Revere, mutta tällä hetkellä olen pyörätön.

Harrastan jonkin verran myös www-sivujen toteutusta, mutta yleensä se on olemassa olevan pohjalta toteutettua räätälöintiä, kuten esimerkiksi tästä spacealien.fi sivustosta käy ilmi.

Entisinä harrastuksina voisi mainita verkkopelaamisen Troopers klaanissa ja vaikkapa sotatoimet Travianissa ja Planetarionissa. Unohtamatta koodausta StickMUDissa.

Työ

Tällä hetkellä työskentelen teknisenä asiantuntijana firmassa nimeltä WM-data Manpower Business Solutions Oy MBS Technical Services Oy ManpowerGroup Solutions Oy. Työ on pääsääntöisesti lähitukea eli työasemien, kirjoittimien, oheislaitteiden ja ohjelmien asennusta sekä ongelmien ratkontaa. Oman toimen ohella myös servereiden ja erilaisten järjestelmien ylläpitoa, skriptien suunnittelua ja toteuttamista sekä jonkin verran muita yksittäisiä projekteja.

Omat jutut

Oma muistilista

Comments are closed.