Lähes täydellinen ajosää

Sunnuntaina Etelä-Suomessa motoristeja hemmoteltiin oikein roppakaupalla. Pilvettömältä taivaalta paistanut aurinko lämmitti suonissa kulkeneen bensiinin alta aikayksikön, ja motoristi toisensa perään kirmasi ratsuineen kohti tuntematonta.

Sami soitti puolen päivän aikaan kysyäkseen ajoseuraa. Eipä tarvinnut kauaa miettiä. Sovin, että Sami tulisi parin tunnin päästä kun vieraat tekevät lähtöä, ja päästäisiin sitten liikkeelle. Mika kuulemma olisi pihahommissa, joten ajelut olisi kahden kauppaa.

Sami saapuikin sovitusti kahden aikaan, ja ainostaan Reveren käynnistysongelmat siirsivät lähtöä. Liikkeelle päästiin lopulta hieman kolmen jälkeen, ja reitti jouduttiin jättämään melko lyhyeksi pyrähdykseksi lähimaastossa, mutta kuitenkin. Olipas kiva päästä kietaisemaan pari sataa kilometriä syyssäätä.

Vastaan tuli motoristeja joka toisessa kurvissa niin, että moikkauskäsi alkoi pahasti väsyä jo ennen reissun puoliväliä. Tuli myös löydettyä pari todella hienoa kuvauspaikkaa, mutta kamera kurja oli jäänyt kotiin. Jäi sen verran paljon kaivelemaan, että vietyäni pyörän takaisin tallille, otin Miran kyytiin ja päätimme lähteä katsastamaan nämä kuvauskohteet oikein kameran kanssa (kuvat täällä).

Matkalla ensimmäisestä kuvauspaikasta toiselle, jossain Kirkkonummen ja Inkoon välimaastossa tuli vastaan aina yhtä ikävä näky. Oli paloautoa, poliisiautoa ja sitten moottoripyörän (onneksi suhteellisen ehjä) raato. Uutisista ei löytynyt vielä tänäänkään mitään, joten ilmeisesti tuossa ei ole sen pahemmin sattunut, kun kerran uutiskynnys ei ylittynyt. Toivotaan niin.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Lähes täydellinen ajosää

  1. Jarno says:

    Melko varmasti tää on juurikin sama tapaus. Toivottavasti tuo on tosiaan niin, että kaveri säilyi pienillä vaurioilla. Olisi voinut käydä huonostikin.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.