Salibandyä

Sunnuntainen turnaus sujui periaatteessa odotetusti: Voitettiin toinen ja hävittiin toinen peli. Huvittavaksi jutun tekee se, että voitettiin juuri se peli mikä ennalta oletettiin tuottavan meille tappion ja hävittiin se mikä meidän piti helposti voittaa ;-) Tälläistä salibandy joskus on. Itse jouduin tyytymään tilastonikkarin rooliin, joten kun kaveri kyseli mua illalla maaliin harjoitusotteluun GrIfk III vastaan, suostuin heti.

Tämä ottelu oli suhteellisen tasaväkinen, maaleja syntyi paljon molempiin päihin, mutta lopussa seisoo kiitos hyvin onnistuneesta pelistä. GrIfk III taipui numeroin 8-7, ja sainpa vielä kalastettua itselleni syöttöpisteenkin ja melkein toisenkin ;-). Tästä on mukava jatkaa kohti seuraavaa sarjaturnausta, jossa sitten vastaan marssii liuta kavereita KD:n väreissä.

Bookmark the permalink.

One Response to Salibandyä

  1. Raine says:

    Täytyy katsoa josko ehtisi tuonne seuraavaan turnaukseen kannustamana KD tai LAPA-94 voittoon. heh, tulee mielenkiintoinen ottelu kun saa kääntää takkia melkein yhtä paljon kuin keskiverto poliitikko viikossa =)

    ei muuta kuin onnea tasapuolisesti ja virheet palkitaan myös yhtä tasapuolisesti sopivilla ”kannustuksilla” ;)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.