Huolto on poikaa

No, muka-huollosta suivautuneena soitin eilen sitten vielä Fordin merkkihuoltoon ja juttelin huoltoneuvojan kanssa, jota voisin ehdottaa ”Asiakaspalvelun kuukaden onnistujaksi…NOT” -palkinnon saajaksi hänen kommentoituaan allekirjoittaneelle että ”Ei me kyllä mitään pommeja ruveta huoltamaan. Katos kun meidän huollolla on vuoden takuu ja ei tuollaiselle pommille kukaan uskalla tehdä yhtään mitään.” … Just sitä vastinetta mitä minä rahoilleni odotankin.

No sen verran pitää juttua vetää takaisinpäin, että edellisestä kommentista huolimatta jatkoin keskustelua kyseisen henkilön kanssa itsepintaisesti. Sovittiin jopa, että käyn näyttämässä autoa siellä ja sitten vasta tuomitaan se pommiksi jos siihen on aihetta. Epäilipä huoltoneuvoja sitäkin, että vika saattaa olla sulakerasian pohjassa, joka kuulemma lähes järjestään on vanoissa Escorteissa vaihdettava.

No, aikataulun antaessa myöten on se pommi kai sitten roudattava huoltoon… taas. Ja veikkaan, että tällä kertaa ne veloittaa jo pelkästään auton näkemisestä ainakin sen tunnin veloituksen, joka varmaan merkkihuollossa hipoo satasta.

Ehkäpä vaan jatkan autolla ajelua kuten tähänkin asti, ja sitten kun poliisi rapsauttaa sakoilla (siis kun vilkut ei toimi), totean konstaapelille että ”minkäs teet kun eivät suostu korjaamaan ;-)”.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.