Reissutesti Houtskäriin

Kävimme Mikan ja Samin kanssa pikku ajelulla eilispäivänä. Ajoimme ensin Mikan kanssa Samin luokse Espooseen, jonka jälkeen kolmen pyörän kolonna suuntasi Kiskon kautta Perniöön, Paimioon ja edelleen aina Houtskäriin.

Reissun tarkoitus oli viedä Samin ja Jonnan pari viikkoa aiemmin edesmennyt Lumikki kissa haudattavaksi Houtskäriin. Lisäksi oli tarkoitus kokeilla käytönnössä kolmen pyörän välistä PMR-puhelimien käyttöä.

Molemmat tarkoitukset saatiiin suoritettua mallikkaasti, eikä reissussa ilmennyt mitään ongelmia. Samin radiopuhelinjärjestelmä poikkeaa minun ja Mikan vastaavasta, mutta siitä ei loppupeleissä ollut mitään haittaa. Samilla oli käytössään tangentilla varustettu Cobran kypäräpuhelinjärjestelmä, jota hän kantoi vyöllään. Meillä Mikan kanssa siis pyörään kiinteästi asennettu AutoCom ja VOX.

Reissu oli yhteensä noin 600 kilometrin mittainen, eikä reissu tuntunut yhtään liian pitkältä. Olisin mieluisasti ajellut enemmänkin takapuolen puutumisesta huolimatta, mutta illan hämärtyminen saneli suunnan kotia kohti jo tuossa iltakymmenen aikoihin.

Kiitokset pojille erinomaisesti onnistuneesta reissusta. Reissu oli kiva ja ajaminen fantastista.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.