Ajankuluksi Ahvenistolle

Käväistiin Samin kanssa ajelulla sunnuntaina Mikan ollessa reissussa. Vihdin ja Pusulan kautta Tervakoskelle ja lopulta päädyttiin Ahveniston moottoriradalle kahville. Ahvenistolla tuntui olevan menossa jokin Ford -päivä tai vastaavaa, joten silmänruokaakin riitti. Aikamme siinä kahviteltuamme suuntasimme takaisin kotiinpäin tarkoituksena käväistä jälleen Hämeen Härkätiellä. Härkätie löytyikin nopeasti, mutta on alustaan n. 10 kilometrin verran hiekkapäällysteinen, joten päätimme kiertää muita teitä pitkin asfaltille asti.

Kotiin siis Karkkilan kautta, ja kilometrejä kolmisen sataa tälle reissulle. Ihan kiva sunnuntaiajelu.

Bookmark the permalink.

One Response to Ajankuluksi Ahvenistolle

  1. Mukava kierros tosiaan. Valitettavasti vain aikaa ei tunnu olevan koskaan riitävästi, joten takaisin jouduttiin tulemaan yhtäsoittoa ilman pysähdyksiä (jos ei niitä eksymisiä lasketa mukaan, jotka eivät todellakaan auttaneet ”aikataulussa pysymistä”). Reissun ehkä hienoin hetki tuli itselle jossakin siellä Läyliäisten kulmilla, kun hetkellisesti tuli fiilis pidemmästäkin moottoripyörä matkasta, jonnekin kauas.

    Kun nyt sitä pikku viikonloppu reissua tälle kesälle ollaan pohdittu, niin en nyt millään saa pois mielestä sitä Lofoottien pikavisiittiä tai jäämeren rantaa pohjoisempana. Jotenkin tällä hetkellä vapaa-ajan ollessa lähes puhdas 0, tuntuu pakon omainen ajotarve nostavan päätään….fiiliksellä haluan pois täältä, heti ja kauas! Tiedä sitten ehkä tämä fiilis tästä rauhoittuu kesän edetessä ja otan tuon savonkierroksen takaisin harkintaan. Siellä kun ehtisi kolmessa päivässä näkemään muutakin kuin asfalttia. Mutta jos saisin tingittyä vapaata vielä neljännenkin päivän, tai vaikka…

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.