Pikapyrähdys Espooseen

Ei sitä voinut olla ajelematta tänäkään viikonloppuna, vaikkakin puutarhatyöt meinasivat estää ajelemisen kokonaan. Sunnuntaina onnistuimme Samin kanssa saamaan pari tuntia yhteistä vapaata vaimoilta, joten Sami porhalsi viivana Lohjalle. Itse palailin ostoskierrokselta Samin jo odotellessa parkkipaikalla.

Matkasta tiedettiin tulevan lyhyt, mutta emme antaneet sen häiritä. Suuntasimme ensin tankille Vihtiin, josta kurvailimme pieniä teitä aina Oittaalle asti. Ohitimme matkalla mm. allekirjoittaneen ja Samin yhteisen rippileiripaikan, Velskolan. Espoossa jouduimmekin sitten suuntaamaan jo suorinta tietä Samin luokse kahville, ja sieltä palasin itse kotiin Samin lähtiessä noutamaan perhettä Lauttasaaresta. Reissulle mittaa hieman reipas 100km.

Saimme reissulla pitkästä aikaa myös hieman sadetta niskaamme, joskin kyseessä oli oikeastaan vain muutama hassu pisara matkalla Vihtiin. Saisi ainakin näin arkipäivinä sataakin vähän enemmän, niin ei tarvitsisi ruikkia kasteluvettä nurmikolle aivan 24/7.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.