Ensimmäinen hihhuli

Viime yönä jouduin sitten ensimmäisen kerran ns. hihhulin tulilinjalle. Ukkeli kävi urputtamaan siitä, että pysähdyn omakotialueella jalkakäytävälle autoni kanssa. No, tavallaan ukko on oikeassa, mutta järjetöntä olisi pysähtyä ajotielle, kun pihoihinkaan ei oikein voi ajaa (mm. portit estävät moisen) ja kyseisellä tiellä on liikennettä yölläkin, sillä kyseessä on yksi alueen pääväylistä. Aikansa keuhkottuaan ukkeli sitten rauhoittui ja lähti pois. Kuulin sitten jälkikäteen, että ukko on piireissä hyvin tuttu ilmestys, ja on kehkonnut likipitäen kaikille jakajille jo viimeisen 15 vuoden ajan. Elämäntehtävä siis.

Saapa nähdä kauanko seuraavaan kohtaamiseen menee aikaa, ja toteuttaako ukkeli uhkauksensa poliisille soittamisesta ;-).

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ensimmäinen hihhuli

  1. Raine says:

    heh, voin kuvitella poliisisedän ymmärtäväisen äänensävyn kun joku kylähullu soittaa kertoakeseen kuinka lehdenjakaja keskellä yötä pysäyttää autonsa hetkeksi jalkakäytävälle. ”Niin, aivan.. joo.. tuota,… me otamme teihin yhteyttä. Kiitos ja kuulemiin. Heihei..”

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.