Autonäyttelyn satoa

Eilinen näyttelykäynti oli varsin mielenkiintoinen. Sain katsastetuksi ne automallit jotka itseäni ovat eniten kiinnostaneet, kuten Citroën C4, Fiat Stilo Multiwagon ja Seat Cordoba & Seat Leon. Mieli toki tekisi näistä vaihtoehdoista eniten tuota Seattia, mutta selkein ”hinta/laatu suhde paino hinnalla” -auto oli Fiiuli. Pitääkin käydä koeajamassa pikimmiiten.

Konsertissa

Eilinen Rammsteinin konsertti Hartwall Arenassa oli mielestäni kohtalaisen hyvin onnistunut. Pojat soittivat suhteellisen hyvää settiä sopivalla volyymillä itse konsertissa, mutta lämppärinä ollut ”mikäsenytolikaan” -bändi oli kyllä totaalinen floppi.

Olisin tosin toivonut, että valikoimaan olisi kuulunut myös Mutter levyltä löytyvä Adios, mutta aina ei voi saada kaikkea haluamaansa.

Näyttelyssä taas

Olimme eilen Roopen kanssa Turussa Turokin 30-vuotis juhlanäyttelyssä. Roope sai CAPIB sertifikaattinsa, mutta emme päässeet paneeliin. Tuomari ilmeisesti huomasi Roopen irrallisen miekkalisäkkeen, ja vaikka se ei olekaan sertifikaattia epäävä vika, ei tuomari halunnut pistää Roopea ehdolle paneeliin vaikka samassa luokassa kyseisellä tuomarilla ei ollut muita ehdokkaita. Harmillista, mutta tälläistä se välillä on.

Seuraavaksi joudumme suuntaamaan ulkomaille, sillä Roope tarvitsee yhden ulkomailta hankitun CAPIB sertifikaatin valmistuakseen International Premioriksi. Tuon tittelin jälkeen tarvitaankin sitten jo kolme ulkomailta saatua sertifikaattia seuraavaa titteliä varten, mutta siihen on vielä aikaa.