Kevät tulee

Ollaan kissojen kanssa käyty viikonlopun aikana ihmettelemässä takapihan aidattua aluetta. Kissojen ihmettelemisellä ei tunnut olevan rajoja. Ensiviikkolla käyn ostamassa rautakaupasta vähän verkkoa ja sen sellaista ja korotan takapihan aidan verkolla sellaiseksi, että kissat voivat olla pihalla ilman valvontaa.

Alkuperäinen tarkoitus oli, että laittaisin aidan takapihalle vasta kun taloyhtiön julkisivuremonti olisi tehty. Taloyhtiön kokousta ei kuitenkaan ole kuulunut, joten remontti varmaankin menee syksyn puolelle – enkä malta odottaa siihen asti. Rakennan nyt tulevan aidan suhteellisen kevyeksi, että sen voi tarvittaessa sitten siirtää tai poistaa remontin tieltä ja rakentaa sitten uudelleen. Katsotaan nyt sitten, minkälainen ratkaisu lopulta pihalle tulee. Kuvia kisujen ulkoilusta on tulossa gallerian puolelle piakkoin.

Uusia vieraita lintulaudalla

Heräsin aamulla siihen, kun Kukka yritti väkisin mennä konehuoneen ikkunasta läpi. Tytteli raapi ja hyppeli ikkunaa vasten niin että oli pakko tulla katsomaan mikä ulkopuolella neitiä niin innosti. Ikkunan takana on hangen päällä linnuille kasa siemeniä, ja niitä popsimaan oli tullut pari pikku hiirulaista. Olivat kaivaneet tunnelin hankeen suoraan ruokintapaikalle asti. Olisi Kukka varmasti mielellään käynyt vähän kylässä … ;-)