Yhtiökokous

Meidän osalta ensimmäinen taloyhtiön yhtiökokous on nyt sitten takanapäin. Kokouksessa saatiin päätettyä varsin kohtuullisesti tärkeistä asioista vaikka muutama asia jätettiinkin vielä pöydälle. Allekirjoittanut päätyi taloyhtiön hallitukseen tulevalle kaudelle vaikka tarkoitukseni alunperin olikin pysytellä syrjemmässä ensimmäisen vuoden. No, hyvä näinkin. Saas nähdä miten paljon hommaa tässä pestissä lopulta on.

Pihakalusteet uusiksi

Löysimme viikonloppuna viimeinkin kalusteet takapihan terassille. Nyt sitten tarttis enää löytää jostain grilli joka sopisi käyttötarpeisiimme sekä budjettiimme; Hyvä ja halpa kun eivät tässäkään asiassa tunnu olevan synonyymejä. Yksi varsin varteen otettava ehdokaskin on jo löytynyt, mutta on kuitenkin sen verran iso investointi ettei sen kanssa pidä mennä hätiköimään.

Edit: Grillikin löytyi, ja valinta osui tällä kertaan yksilöön nimeltä Lumex JH-H2GW

Kissahäkki valmistui

Kissojen varsinainen ulkoiluhäkki on nyt sitten käytännössä katsoen valmis. Jäljellä on enää sivuaitojen aukkojen verkotusta ja muuta pientä säätöä, mutta kissat ovat jo päässeet ulkoilemaan häkkiin ja tuntuvat nauttivan olostaan täysin rinnoin. Häkin pystyttämisestä menee iso kiitos Mikalle, joka oli häkin pystytyksessä mies paikallaan. Kiitos!

Kuvia itse häkistä ja tietysti kissoista on tilapäisgalleriassa (softa on taas vaihtumassa uuteen).