Me mentiin naimisiin…

Lauantaina 6.8.2005 klo 17:30 Naantalin kirkossa vihittiin Mira Helkiö ja Jarno Koivula avioliittoon. Kiitos järjestelijöille ja häävieraille sekä kaikille meitä muistaneille! Hääjuhla onnistui aivan erinomaisesti! Vino pino kuvia juhlista tulee galleriaan jahka ennätämme purkaa kameran jossain vaiheessa alkaneella viikolla.

Terveisin Koivulat

Häitä odotellessa

Häiden odottelu sujuu olosuhteisiin nähden hyvin. Rikoin viime viikon tiistaina selkäni työmatkalla, ja olen ollut siitä lähtien niin sairaslomalla kuin kohtalaisen voimakkaalla lääkekuurillakin. Voi olla, että häissä joudutaan turvautumaan erikoisjärjestelyihin kun seisominen on aika kivuliasta. Onneksi kaikki osapuolet (eteenkin tuleva vaimoni) ovat olleet erittäin ymmärtäväisiä. Toivottavasti kuitenkin lääkeet ehtivät tehota kunnolla ennen lauantaita, että häät saataisiin vietyä läpi ilman erityisjärjestelyitä.

Sääli, että viime viikonlopuksi suunnitellut polttarit jouduttiin peruttamaan kokonaan, sillä kaverit olivat suunnitelleet aivan fantastisen reissun ”pääni menoksi”. Kyseessä olisi ollut 1000 km reissu kolmella moottoripyörällä. Perhana, että harmittaa… Onneksi tosin tuo reissu on sellainen, että se voidaan suorittaa jossain vaiheessa häiden jälkeenkin… Vaikka sitten ihan ”muuten vaan” -reissuna.