Kesäliiga päätökseen voitolla

Kesäliiga saatiin päätökseen tiistaina voitolla Kesäesoista numeroin 8-11. Vantaalaiset eivät tänä vuonna päässeet taistelemaan sarjan voitosta alkukauden tappioputken jäljiltä, mutta kyllä silti hauskaa oli – ja mahtui mukaan monta hyvääkin peliä. Jos sitten ensi vuonna palattaisiin siihen iltapelisarjaan ;).

Tiukkaa vääntöä

Kesäliigaottelu Puuhapusseja vastaan näytti kahden erän jälkeen jo hävityltä, mutta vantaalaiset nousivat kuin nousivat 5-5 tasuriin eikä se voittokaan kovin kaukana ollut. Pallo tuntui pomppivan varsin mallikkaasti vastustajan eduksi ainakin parin maalin verran. Allekirjoittaneelta ihan kohtuullinen peli, vaikka olisi toki voinut paremminkin mennä. Kesäliigaa on jäljellä vielä yksi ottelu, mutta tällä kertaa vantaalaiset eivät jatkopeleihin yllä.

Revanssi myös Eberlestä

Keskiviikkoinen kesäliigaottelu onnistui vantaalaisjoukkueelta varsin mallikkaasti. Mov? johti ottelua 3-0 ja 4-1 mutta sitten Eberle tuli väkisin tasoihin kolmannen erän loppupuoliskolla. Suunnilleen puolitoista minuuttia ennen loppua allekirjoittaneelle avautui loistava läpiheittopaikka ja kun heittokin vielä onnistui täydellisesti, ei Antti Erikoisella ollut vaikeuksia voittomaalin teossa. Eberle yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Robi pisti viimeisen naulan arkkuun sinetöimällä loppunumeroiksi 6-4. Kylläpäs osasi tuo revanssi maistua hyvältä, eikä tuo kauden ainoa syöttöpistekään ihan huonoon paikkaan tullut ;).