Ohiveto vs. MOV? 4-4

Tilanne ennen ottelua oli se, että voitolla vantaalaiset varmistaisivat jo tässä kauden toiseksi viimeisessä pelissä lohkovoiton. Toiveeksi tämä jäi, sillä vantaalaisten peli oli jotain aivan kamalaa katsottavaa. Paikoista ei saatu sisään normaalia kymmentä maalia, vaan vastapuolen veska ylsi paraatipelastukseen toisensa perään.

Vantaalaiset johtivat ottelua toisen erän jälkeen turvallisen tuntuisesti jo 3-1, mutta Ohiveto korjasi parilla nopealla maalilla tilanteeksi 3-3. Vantaalaiset siirtyivät vielä kertaalleen johtoon, mutta Ohiveto kuittasi 15 sekuntia ennen ottelun päättymistä.

Oma työskentely maalilla oli kohtalaista, mutta viimeinen maali jäi harmittamaan oltuaan etukulmasta pujahtanut tuikkaus. Muut maalit tehtiin takatolpalta tyhjiin -periaatteella.

Viimeiseen otteluun jää näin panosta, sillä M-Team 3 hengittää vain pisteen päässä lohkon kakkosena. Voitettuaan molemmat kohtaamiset vantaalaiset menevät lohkovoittoon mikäli pistekin viimeisestä pelistä saadaan ansaittua. Jännäksi menee.

MOV? vs. Ohiveto 12-4

Tiistai-illan ratoksi oli taas tarjolla kesäliiga vantaalaisten riveissä. Ottelusta odotettiin kyllä helppoa, mutta vastustaja piti alussa pelin tiukkana. Vastustaja aloitti maalinteon, ja johti ottelua vielä 1-2 ennekuin vantaalainen diesel käynnistyi. Ottelun voittajasta ei tämän jälkeen ollut epäselvää, vaikka allekirjoittanut vielä pari helpohkoa maalia päästikin. Nyt sitten ansaitulle tauolle Norjan suuntaan, väliin jää muutama 013 peil ja yksi MOV? peli.