Red Bones vs. MOV? 2-12

Opelin ollessa pajalla olen kulkenut peleissä moottoripyörällä. Tällä kertaa niin ei tarvinnut tehdä, sillä Mika halusi lähteä ulkoiluttamaan käytössään olevaa Jaguaria, ja tuli katsomaan pitkästä aikaa miltä salibandy näyttää livenä. Melkoisen hulppea menopeli tuo Jagge on, vaikka olikin ehtinyt jo miehen ikään.

Itse ottelu oli selvää pässinlihaa ensimmäisistä minuuteista alkaen. Red Bones sumputti omaa päätään, ja vantaalaiset pyörittelivät palloa mielin määrin naputtaen maalin silloin, toisen tällöin. Maalissa sain istua suurimman osan ottelusta työttömänä, mutta pari lepsuilua puolustamisessa antoi kaverille pari maalia tähän muuten varsin yksitoikkoiseen matsiin. Kaikkiaan ihan ok peli, mutta tasoero joukkueiden välillä oli valovuosi.

MOV? vs. Red Bones 15-5

Melko hupaisa peli Arenacenterin pätsissä. Ei onneksi aivan yhtä kuuma kuin edellisessä 013 pelissa, mutta silti melkoinen horna. Ottelusta sen verran, että Vantaa alun kompuroinnin jälkeen pääsi ottamaan hyvin ohjakset käsiin, eikä ottelun voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvää. Allekirjoittanut sai torjuttavakseen ottelussa kaksikin rankkaria, joista toisen sain torjuttua, toinen meni sisään. Silti varsin onnistunut peli kaiken kaikkiaan.