Välipäivä

Töissä taas :-( No, onneksi täällä on suhteellisen rauhallista. Ilmeisesti suurin osa asiakkaan henkilökunnasta on vapaalla tämänkin päivän.

Joulu tuli ja meni hyvissä ja rauhallisissa merkeissä. Käytiin Miran kanssa morjestamassa kummankin vanhemmat ja palattiin Tapaninpäivänä kotiin. Veeran kiima senkun jatkuu vaan… Kuudes päivä menossa.

Tuli joululahjaksi hommattua Miralle Ice Age. Siinä aivan loistava leffa. Varsinkin oravan onnettomat seikkailut jäivät mieleen! Itselle samaan syssyyn hankin Men in Black II:n, joka sekin edustaa laatukomediaa.

Joulun kruunasi ateriointi kihlatun perheen parissa jolloin saimme vielä muutaman joulu/kihlajaislahjan. Kiitokset kaikille!

Zzzzz

Taas tullut nukuttua kuin Masi lomilla. Eilen töistä tultua suunnilleen 18-23, ja sitten taas ”normaalit” yöunet 02->14. Hauskaksi jutun tekee se, että vaikka tässä onkin vietettyä puoli viikonloppua nukkuen, ei se ole mitään verrattuna noihin nelijalkaisiin karvakääröihin ;-) Veera on nukkunut lähes kaiken aikaa kainalossa ja Kukka vuoteen jalkopäässä.

Koska molemmat pennut ovat taas nukkuneet ”koko päivän”, on ensi yönä odotettavissa riehumista aamuyön tunneille asti.

Hyi olkoon

Mikä hammaslääkäreissä oikein pelottaa? Itsellä on ollut tarkoitus käydä tarkistuksessa ties kuinka kauan, mutta aina sitä vain ”unohtaa” asian hoitamisen. Nyt alkaa olla pakko, ja oitis on perhosia vatsan täydeltä. En ymmärrä…

Laadun merkki

Tuli sitten eilen viimeinkin Maskusta tilaamamme jenkkisänky. Vastahan sitä viisi viikkoa ehdittiin odotellakin…

No, kasaaminen oli helppoa ja odotukset olivat tietysti korkealla kun illalla nukkumaan mentiin. Jopa kaikki kissatkin tuntuivat pitävän tästä uudesta nukkumapaikasta ;-)

Aamulla herätessäni fiilis oli hyvä ja tunsin levänneeni hyvin. Ajattelin, että hiton hyvä sänky… Asia varmistui kun herätyskello kertoi ajan olevan 8:45 eikä 6:30 niinkuin piti… Tätä jos jotain voi pitää kyllä laadun merkkinä ;-) Ei ollut ensimmäinen kerta kun tuli nukuttua herätyskellon yrityksistä huolimatta pommiin… ja tuskin on viimeinenkään. Jotain tosin pitää keksiä että jatkossa ehtii ajoissa töihin.