Pisteitä pisteitä

Illan ensimmäisessä ottelussa 013 kohtasi joukkueen nimeltä Cyko, ja allekirjoittanut sai vähätöisen ottelun lisäksi kauden ensimmäisen syöttöpisteen. Ihan makia voitto numeroin 5-0. Ottelu oli tiukkaa vääntöä, vaikka numerot toista kertovatkin. Kolmetoista vain onnistui puolustuspäässä paremmin, eikä vastustajilta tullut montaakaan pahaa vetoa allekirjoittaneelle asti.

Illan toisessa ottelussa Missä on Vantaa? kohtasi jo ensimmäisellä kierroksella tiukan vastuksen tarjonneen Puuhapussin. Vantaalaiset saivat ottelun alkuun muutaman maalin etumatkan, eikä johdosta luovuttu ottelun missään vaiheessa. Puuhapussi painosti ajoittain hyvinkin voimakkaasti, mutta onnistui ampumaan useista hyvistä maalipaikoista yli, ohi tai suoraan peittävään puolustajaan. Taisi allekirjoittanutkin muutaman kopin ottelussa saada. Ottelun oli numeroista huolimatta hyvin tasaväkinen vääntö. Loppunumerot 8-4 vantaalaisille.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Pisteitä pisteitä

 1. Raine says:

  013 pelissä oltiin joukkueena askel edellä ja koko porukalle pari leijonaa hyvästä pelistä. Maalivahdille 3 jellonaa ”hattutempusta”: voitto, nollapeli ja syöttöpiste.

  Tietty tulos ei tosiaan kerro mitään itse pelin kulusta vaan tasaista vääntöä oli koko kolme erää. Vastustajan puolella riitti kyllä vauhtia ja taitoa, mutta tietty pehmeys tilanteissa ja viimeistelyssä teki tällä kertaa puolustamisen helpoksi. Mikäs siinä on muutenkaan puolustaessa kun vedot voi jättää ohittamattomalle muurille.

 2. Jarno says:

  Noh noh, kyllähän iso määrä vetoja jäi pakkien ansiosta tulematta maalille asti. :)

 3. Iso A says:

  Samoin, MOV?-pelissä kaksi leijonaa veskarille!! Kolme sai Make, joka onnistui huimalla prosentilla maalintekopaikoista. (Yhden jellonan sai Joni, joka rannaili pari ihan mugavaa maalia).

  Se, miksi vastustaja veteli maalipaikoista oli selviö, Jarppi näki että ohi menee, niin menköön, turha heittäytyä ohimenevän boltsin eteen!

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.