AutoCom testausta

Kävimme Mikan kanssa ajelulla tarkoituksena testata AutoComia PMR-puhelimilla pyörästä toiseen. Testi osoitti systeemin kohtalaisen hyvin toimivaksi. Puhe pyörästä toiseen kuuluu liki kilometrin päähän, vaikkakin pitkällä välimatkalla puheen lisääntyy rätinää. Todellinen testi järjestelmälle tulee kesän ensimmäisestä pidemmästä reissusta.

Bookmark the permalink.

5 Responses to AutoCom testausta

 1. …joksi ehdotan Lumikin hautajaismatkaa Houtskäriin muutaman viikon sisään. Optimi olisi joku aurinkoinen lauantai aamun lähtö ja iltapäivällä takasin. Matkaa tulisi joku 500 – 600 km ja ajoaikaa noin 8 tuntia. Jos jompikumpi (ola tai sinä) pääsisitte mukaan, niin olisi takalaukulle/telineelle käyttöä (ns. arkku). Voidaan käyttää mun laukkua, jos tuntuu pahalta laittaa lumikki teidän laukkuun.

 2. Jarno says:

  Kyllähän tuollainen onnistuu. Lähdetään koko kopla niin saadaan samalla hyvä harjoitus PMR-järjestelyille.

 3. Ola says:

  \O_ Hep!!!! Minä kans…

  Mites tuo ensi viikon weekend… Tietty tässä tulee kohta myös helatorstai parin viikon päästä, jossa olisi sitten useampikin mahdollinen päivä.

 4. Lauantaina 19.05.2007 olisi hymyilevän motoristin kevätpäivät Alastarossa, jonka voisi mahdollisesti yhdistää tähän ajeluun. Valitettavasti en nyt ole ihan varma, onko kemut 11 – 13 välillä, vai alkaako purukka vasta kerääntymään tuolla välin. Yhteen mennessä voitaisiin jo ehtiäkin paikalle, jos ajoissa päästäisiin lähtemään.

  Joka tapauksessa ajattelin, että reitti voisi mennä eteläistä reittiä houtskäriin (Perniö – Särkisalo – Kemiö – Paimio – Parainen, jne) ja takaisin pohjoista (Alastaro – Loimaa – Somero, jne)

  Ensi viikonloppukin voisi onnistua, joten katsotaan miten nuo säät kehittyvät.

 5. Elikkäs eiköhän huomenna olla ajelulle lähdössä, joten ohessa tietoa:
  – Lähtö siis klo. 8 paikkeilla meiltä.
  – Ajellaan pikkuteitä rannikkoa pitkin Houtskärin mökille.
  – Kahvit voidaan ottaa vaikka Perniössä tai vaihtoehtoisesti myöhemmin Paimiossa.
  – Bensaakin on syytä ottaa ennen saaristoa, jossa tankille pääsy on aina kyseenalaista (tai no eihän teillä hätää ole, mutta mulla jää pyörä matkalle, jos en käy mennessä tankilla ;))
  – Tavoite olisi ehtiä Houtskärin puolenpävän lautalle (menee muistaakseni 11:25, 12:05, 12:55, 13:55…)
  – Houtskärin Lautalla merivesi yleensä vähän roiskuu (riippuu tuulesta), joten kovin keulaan ei kannata mennä (jos on mahdollista valita).
  – Max on viikonlopun houtskärissä, joten sinne paikat on mökillä auki (saadaan lapiot jne.) ja kahvitkin voidaan perillä saada.

  Takaisin voidaan tulla kunkin aikataulun puitteissa, mutta vedin reitti suunnitelman pikkuteitä Alastaron kautta (siellä varmasti jo tapahtuu jotakin viikonloppuisin, kun kelit ovat harjoittelulle kuitenkin jo varsin otolliset -> onko sitten autoja vai moottoripyöriä…sen näkee sitten.) Sieltä sitten mahdollisesti vaki reitti loimaa, Somero, Saukkola, Lohjan asema… (Hiljaisia teitä ja paljon mutkia.)

  621 km ja noin 9 tuntia ajettavaa + tauot…ihan jeez! ;)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.