Kausi 2009 auki

joebar-018

Tätä päivää on taas ehditty odottaa. Kauden avaus on joutunut odottamaan kaikenlaisista pikkujutuista aiheutuneista viivästyksistä johtuen. Uusi akku toimii ja pyörä saatiin käyntiin ilman ongelmia. Sen jälkeen olenkin odotellut taloyhtiön pihan sulamista ajokuntoon, että pääsee liikenteeseen. Kun nämä esteet oli ylitetty oli enää kysymys siitä, milloin sopiva ajosää sattuu sellaiseen päivään, että ehtii ajelemaan. Se päivä oli viimein tänään.

Ajosää oli mitä mahtavin. Lämpötila hipoi 12 astetta ja aurinko paistoi poutaiselta taivaalta. Houkuteltuani Mikan mukaan reissuun ajelin tankin kautta Mikalle tarkoituksena suunnata siitä eteenpäin. Mikalla huomasin kalvollisten hanskojen olevan ehkä hieman liian lämpimät vallinneeseen ajosäähän nähden, joten päätimme pistäytyä hakemaan ns. kesähanskat kotoa. Hanskat ja selkäpanssari myöhemmin suuntasimme Ojakkalan kautta perinteiselle Kaivarin kierrokselle. Reitti kulkee Ojakkalan kautta vanhalle Turuntielle, Veikkolaan ja siitä Kauklahden kautta Länsiväylälle.

Kivenlahdessa päätimme pystähtyä Teboilille kahville ja tarkistamaan rengaspaineet. Paineet olivat talven aikana huvenneet puolen kilon verran, joten tämä tarkistus oli ihan aiheellinen. Kahvikin tuntui maistuvan tavallista paremmalle näin moottoripyöräilyvarusteissa nautittuna. Ihan tosi – Kokeilkaa vaikka!

Kahvittelun jälkeen suuntasimme takaisin alkuperäiselle reitille. Länsiväylää keskustaa kohti ajaessamme suunnilleen Tapiolan liittymän tietämillä nousi edestäpäin melko yllättäen sumua, ja lämpötila laski samantien nollaan. Kuin yhdestä ajatuksesta suuntasimme keskustan asemasta Kehä I:lle ja päätimme jättää Kaivarin käymättä. Takaisin suunnattuamme lämpötila palasikin melko pian takaisin kymmeneen asteeseen ja ajo maistui taas.

Koska Kaivari jäi käymättä suuntasimme vanhaa Turuntietä Saukkolaa kohti ja koukkasimme Lehmijärventien kautta Mäntynummelle ja siitä Mikan pihaan. Ajoa tälle kerralle suunnilleen 130 kilsaa, mutta ihan riittävästi näin kauden avaukseksi.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Kausi 2009 auki

  1. Ola says:

    Heheh…hiukka naurattaa tuo kuva :-)

  2. Jarno says:

    No tollasta se meillä(kin) on silloin kun jätämme PMR:t ottamatta mukaan ;).

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.