Roope sairastaa vuorostaan

Roopen aamu alkoi oksentelulla ja löysällä vatsalla, eikä Miran antama kermaviili (Hyla tietysti) pysynyt sekään sisällä. Roope valitti aamulla aivan kuin viime torstaina, joten päätimme toimia heti. Koska muitakin Rurokin näyttelyssä käyneitä kissoja on kuulemamme mukaan vatsataudissa, pääsi Roope Felinaan tarkastettavaksi.

Sovimme lääkärin kanssa, että Roope tarkistetaan ja laitetaan oksentelun vuoksi tippaan muutamaksi tunniksi, ja Roope haetaan tänään kuuden aikoihin kotiin sikäli kun testeissä ei mitään vakavaa löydy.

Keskustelimme lisäksi Roopen miekkalisäkkeestä ja varsinkin siitä, voiko se aiheuttaa Roopella ongelmia. Eläinlääkärin mielestä ei ole mitenkään mahdollista, että miekkalisäke voisi kääntyä painamaan keuhkoja, joten syyllinen saattaa hyvinkin olla näyttelyssä saatu pöpö. Päätimme unohtaa miekkalisäkkeen poistamisen, koska sen poistamisesta ei Roopelle olisi oikeastaan mitään hyötyä. Enemmän hyötyä on näyttelymenestyksen kannalta siitä, että Roope kasteroidaan, koska irrallinen miekkalisäke samoin kuin puuttuva miekkalisäke ovat erityisesti jalostukseen käytettävillä kissoilla sertin epääviä virheitä. Kasteroidulla kissalla kyseinen vika ei ole niin merkityksellinen, joten tuomarit ilmeisesti antavat aika paljon anteeksi.

Tilanteesta lisää sitä mukaa kun itsekin tiedämme.

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.