Jo nyt on brgl

Kaveri soitteli ja sanoi että näiltä sivuilta latautuu joku troijalainen koneelle. Pistin saman tien päivittäen WordPressin uusimpaan versioon joka tietysti sotki saitin kieliasetukset. No, ne on helppo korjata mutta tuo troijalainen ihmetyttää enemmänkin. Itse en moista täältä ole saanut enkä sitä millään ilveellä tunnu löytävänkään.

Ehkäpä jotenkin oudosti aktivoitunut troijalainen joka on sitten vain aktivoitunut sattumalta samaan aikaan kun nämä sivut ovat olleet ruudulla. Huunous… Jos joku osaa sanoa jotain tarkempaa aiheesta, olisin kyllä enemmän kuin kiitollinen tiedoista!

Bookmark the permalink.

7 Responses to Jo nyt on brgl

 1. Samuli S. says:

  Minullekin FSAV ilmoitti troijalaisesta tai jostain, logissa lukee näin:
  ”Malicious code found in file C:\PROGRAM FILES\OPERA75\PROFILE\CACHE4\OPR01UGI.HTML.
  Infection: JS/Berbew.F”

  Tulin sivuillesi, vilkaisin yllä olevan kommentin, menin HPV-sivulle oikealla olevasta linkistä, tulin takaisin tälle sivulle ja vein hiiren tuonne ylös, spacealien.net-tekstin kohdalle – ja sitten tuli ilmoitus. Kokeilin samaa toisella koneella, selaimena IE, eikä tapahtunut mitään.

 2. Raine says:

  allekirjoittaneella ilmoitus tuli IE:n kanssa ja lisäksi ruudulle yritti tunkea kasapäin eri pluginien asennuksia. mikään pöpö ei näyttänyt onneksi tarttuneen mun teflon koneeseen joten se siitä. nyt ei tullu täällä enää herjoja.

 3. Jarno says:

  Onpas mystistä. Itse en duunikoneella saanut (ennen päivitystä) moista aikaiseksi millään ilveellä enkä nyt päivityksen jälkeenkään. Konsultoin WordPress:stä jotain tietäviä tahoja ja hekin olivat äimänä … Pitää pistää x-files listaan ja katsoa josko tapahtuma uusiutuu.

 4. Raine says:

  niin piti vielä postata se ilmoitus

  Malicious code found in file C:\< ...>\TEMPORARY INTERNET FILES\CONTENT.IE5\ZP6V4UUI\INDEX2[1].HTML.
  Infection: TrojanDownloader.JS.Gen

  tiedosto sai toki kyytiä joten se siitä.. jännä juttu kuitenkin jos toi on saatu ujutettua vähän joka sivulle.

 5. toni says:

  *köh* firebird *köh*

  Mutta itse trojalainen tulee HPV sivuilta.

 6. Jarno says:

  Jees, HPV:n sivut on toteutettu phpnuke:lla joka on haavoittuvainen. Pitääkin tässä heti ottaa ohjelmaan paremman softan etsiminen. Kiitoksia kaikille ilmoituksista! Erityisesti Tonille joka paikansi troijalaisen puolestani.

  Edit: Ja troijalainen siis on poistettu ;-)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.