Kipuraja lähestyy

Ja taas bensan hinta nousee viikonloppuna. Onneksi on tullut valittua pieniruokainen menopeli, jonka keskikulutus on karvan yli kuusi litraa. Sääliksi käy niitä joiden auton kulutus on toisella kymmenellä. Onneksi on olemassa loistava palvelu, jolla pystyy hyvin seuraamaan oman (ja muiden) auton kulutusta ja tarvittaessa keventämään kaasujalkaa.

Oman auton kulutustiedot näyttävät tälläiseltä (Kuvassa linkki palveluun):

www.tankkaus.com

Bookmark the permalink.

5 Responses to Kipuraja lähestyy

 1. Ola says:

  Noi on bensalaitteelle sellaisia lukuja ettei sun kannata dieseliin vaihtaa. Kustannussäästö jää aika pieneksi kun kulutusero olisi noin litran luokkaa…ei välttämättä ollenkaan. 4,7 olen saanut mennessä tosityöllä himmailemalla, mutta takaisintulo nousee aina yli viiden litran. Sitten kun huomioi dieselin korkeamman hankintahinnan niin säästö olisi miinusmerkkinen pitkänaikaa.

  Toinen juttu on sitten jos tarvii isompaa koslaa…

 2. Ola says:

  Niin siis tarkoitin tuossa,että Lohjalta Helsinkiin ajettaessa olen päässyt 4,7 litraan ja takaisin tullessa yli viiden litran. Tuppaa nää PD:t kuluttamaan jonnii verran enempi verrattuna jakajapumpullisiin tai imudisuleihin.

 3. Jarno says:

  Totta töriset. Bensaruokaiseksi rakkineeksi Yaris on siitä vähäruokaisimmasta päästä, mutta jossain vaiheessa liikkumavälineen kuljetuskapasiteetti on turhan rajallinen. Isompi peli on saattaa tulla kysymykseen jossain vaiheessa tulevaisuudessa – mutta siihen voi kyllä mennä vielä aikaakin.

 4. tonzu says:

  Ei tuo kiisseli alle 5,5 tahdo mennä millään vaikkakin 90tkm huolto hieman auttoikin kulutukseen. Kuutta litraa se keskimäärin imee. Tuo variksen kulutus olikin hyvä tieto nimittäin sellainen varmaan tulee alle kun Leoni menee myyntiin. Alle kuuden olen variksella jo ajellutkin joten ihan kohtuullisiin lukemiin sillä pääsee eikä muutenkaan ole yhtään hullumpi tuolla 1.3 koneella vaikka alustaan saisi jotain tehdäkkin. Kunhan ei hinnat kuitenkaan nousisi enempää…

 5. Ola says:

  Joo ei se mullakaan pitemmällä aikavälillä alle kuuden jää. Pitkän ajan kulutus on aina yli kuuden. Jaksa kovin pitkään himmailla pintakaasulla.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.