Talvinakit alle

Eilinen aurinkoinen (joskin melkoisen viileä) päivä tuli kuin tilauksesta, ja sain vaihdettua talvirenkaat autoon. Aamulla töihin tullessa satoi lunta, ja matkalla tuli nähtyä lukematon määrä liukastelua ja pari ulosajanutta autoakin. Ei siinä voinut kuin olla tyytyväinen, että sain renkaat ajoissa vaihdettua. Kiitokset Samille avusta.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Talvinakit alle

  1. Raine says:

    Eilen illalla leffan jälkeen tuli ihmeteltyä paria jäätynyttä risteysaluetta ja päätös renkaiden vaihdattamiseen ei ollut aamusella kovinkaan vaikea. Tosin tähän vuodenaikaan väli laru-pmäki on vielä sen verran sulaa, että saa nähdä tuleeko vielä tällä viikolla lunta vai tekeekö vesisade ja yöpakkaset kolareihin tarvittavat peilipinnat. Joka tapauksessa nyt saa taas katsella tiukasti peruutuspeiliin ja varoa niitä jotka tulevat talven ”yllättämiksi”

  2. Ola says:

    Tjoo…tuli itsekin heiluttua pihalla ja laitettua talvinakit alle. Perskeles, oli vaan talvivanteet jääneet pesemäti keväisen renkaanvaihdon jäljiltä, joten joutui pesuhommiinkin…noh, samalla pesaisin kesävanteetkin ennen säilöönlaittoa :)

    Tosin mineen ole liukasta vielä toistaiseksi nähnyt….lumesta puhumattakaan.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.