Uusi tuulilasi

Uusi Pilkington tuulilasi tummennetulla yläreunalla maksoi töineen päivineen 269 euroa kun se merkkiliikkeessä maksaisi suunnilleen tuplaten. Mikan vinkkaama Auto-Kulta ansaitsee kehut myös allekirjoittaneelta. Pojat tekivät moitteetonta työtä, ja palvelu erinomaista.

Autoa noutaessani sain vinkkejä pienempien lasivaurioiden varalta ja lähtiessäni auto tuotiin oven eteen valmiiksi. Penkkejä ei oltu siirretty (kuten monissa liikkeissä käy) ja uuteen lasiin kiinnitetty peilikin oli likipitäen oikein suunnattu. Pikkuasioita, mutta kaikki mallillaan.

Mikä parasta; Liike sijaitsee Pitäjänmäellä aivan Valimon juna-aseman vieressä, joten sain hoidettua auton lasituksen hyvin pienellä vaivalla.

Suosittelen lämpimästi vastaavaan tilanteeseen joutuneille kyseistä liikettä.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Uusi tuulilasi

 1. mto says:

  Auto-Kultaa tuli itsekin käytettyä kun kiveniskuja sai paikata kohtuu tiheään tahtiin aikoinaan. Silloin liike sijaitsi hieman etelämpänä entisen PCSS tilojen vieressä. Silloinkin palvelu toimi hyvin ollen ystävällistä ja ripeää.

  Muistaakseni tulevat sovittaessa korjaamaan kiveniskut myös työpaikalle, jolloin ei tarvitse edes kiikuttaa autoa muualle korjaukseen. Taitavat myös nuo kauppakeskusten parkkihalleissa pyörivät turvaurahemmotkin tehdä korjauksia joten kohtuu vaivatonta nykyään.

 2. Ola says:

  Svidduuuuh! Liityn samaan kaartiin…edellä ajava kuorma-auto singautti sellaisen kiven lasiin, että viidettä kertaa ei tarvii lasia enää korjata. Oli meinaan sen verran napakka napsaus, että lasi halkes.

 3. Jarno says:

  Mulla kans oli tosiaan selvä tapaus, kun lasi oli halki jo perille päästessä – ei puhettakaan korjauksesta kun lasissa on 10cm halkeama ;-)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.