3 Responses to Avauspisteet Smurffeille

 1. Iso A says:

  Meitillä oli tolpat tänään puolella, tai sitte Norrby vaan veti liian ylös. Sit kun alkulämmössä kaikki vedot meni ylös, ni päätin, että tänään vedetään alas. Ja sinnehän uppos pari, yks kramppirannaus ylämummoon oli aika vahinko.

  Olikos Jessen eka matsi?En huomannukkaan, ois pitäny mennä sanomaan moro, pelattiinhan samassa jengissä toissakaudella..

  Kyllä myö taisteltiin ja jengi noudatti sovittua taktiikkaa, ollaan saatu nyt tiputettua päästetyt maalit puoleen alkukaudesta (poislukien Naku-matsi, jossa pelattii voitosta ja otettiin riskejä lopussa) muutamalla hienoisella taktisella muutoksella. Pelitavan omaksuminen kesti muutaman pelin, mutta nyt alkaa toivottavasti kantaa hedelmää..

  T: M-Teamin pelaava kakkoskoutsi =)

 2. Jarno says:

  Joo, oli Jessen eka peli miehissä. Ukko ei ollut ihan parhaimmillaan, vaikka ihan kohtalaisesti pelasikin. Pelillisesti ottelu oli kamalaa katsottavaa lohjalaisten lasien läpi ainakin. Kaikki kunnia toki vastustajalle hienoista maaleista, mutta onnettoman surkeasti oma joukkue pelasi. Syötöt suoraan vastustajalle, vedot peittäviin pelaajiin jne.. Surkeaa.

  Ihan oikea joukkue voitti, ei siinä mitään.

 3. Iso A says:

  Siis jos meikä tekee kolme maalia, ni kyllä pitää keskustassa löytyä miehen mentäviä aukkoja, ei näillä puukäsillä turhan paljoa pisteitä kummiskaan tehdä, muistat varmaan kesäliigasta tehdyt maalit/paikat meikäläisellä.. =)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.