LoSB M1:n kausi 2012-2013


Uusi salibandykausi pyörähti käyntiin viime viikon perjantaina, kun LoSB kävi hakemassa pisteet sarjanousija HUYS:n kotihallista Myllypurosta. Kausi kieltämättä on lohjalaisille hyvin mielenkiintoinen, sillä viime kauden joukkueesta lähti yhteensä 169 sarjapistettä poistuneiden pelaajien mukana. Kun tähän lisää pitkälle kesään venynyt avoin valmentajatilanne, pahimmat spekulaatiot epäilivät jo joukkueen muodostumistakin.

No viime perjantainen peli kuitenkin osoitti, ettei joukkue ole lähtenyt kauteen häviämään yhtään mitään. Jokaisesta pistestä taistellaan ja yhtään vastustajaa ei kumarrella.

Allekirjoittaneen rooli on niin ikään supistunut viime kaudesta, mutta olen vieläkin vahvasti menossa mukana. Pelikentille en ole menossa muutakuin huoltajan tuuraajana, mutta otteluraportteja kirjoittelen vielä, joskin hieman typistetymmässä muodossa kuin vielä viime kaudella. Esimerkki raportista löyty viime pelin osalta.

Perjantaina on sitten kotiavaus Tennarissa, joten ei muutakuin katsomot täyteen.

LoSB ei nouse Divariin

Lohjan Salibandy hävisi Divarikarsinnan toisella kierroksella savonlinnalaiselle Top Teamille puhtaasti otteluvoitoin 0-2. Tämä tarkoittaa sitä, että Lohjan Salibandyn Miesten Edustusjoukkue pelaa ensi kaudella II-Divisioonassa, ja Top Team jatkaa karsinnan kolmannelle kierrokselle.

No, ensi vuonna sitten vaan uutta matoa koukkuun, sano.

Woodcutters otti selkävoiton LoSBista

Woodcutters hyödynsi maalipaikkansa tehokkaasti.

Lohjan Salibandyn Miesten Edustusjoukkue kohtasi kauden viimeisessä ottelussa Vaasalaisen Woodcuttersin. Ottelussa ei lohjalaisille ollut enää mitään panosta, mutta vaasalaisille sitäkin enemmän. Voitollla he pääsisivät karsimaan sarjapaikasta kun taas tappio tietäisi suoraa pudotusta II-Divisioonaan lohjalaisten mukana. Vaasalaiset kestivät paineet hyvin, ja saattelivat lohjalaiset II-Divisioonaan maalein 4-9.

Iso kiitos pojille muistamisesta kauden viimeisen pelin jälkeen!

LoSB Edustus putoaa II-Divisioonaan

LoSB vs SB Vantaa

SB Vantaa nitisti haaveet LoSB Edustuksen sarjapaikan säilyttämisestä.

 

SB Vantaa nitisti alkuunsa Lohjan Salibandyn miesten edustusjoukkueen haaveet sarjapaikan säilyttämisestä eilen Tennarissa pelatussa ottelussa. Vantaalaiset aloittivat ottelun lohjalaisia väkevämmin mennen ensimmäisen kympin aikana jo 0-2 johtoon. Lohjalaiset piristyivät hieman erän loppupuololiskolla, ja jaksoivat taistella vielä toisen eränkin, mutta kolmannessa Vantaa meni menojaan. Lopputulos vantaalaisille selkeästi 3-8.

Tappio tietää lohjalaisille tippumista II-Divisioonaan ensi kaudeksi, vaikka kaksi ottelua onkin vielä pelaamatta. Sarjassa säilyminen olisi voitollakin ollut kaukainen haave, sillä sarjapaikasta karsimaan pääseminen olisi edellyttänyt niin SB Vantaan kuin Vaasan Woodcuttersinkin pisteetöntä loppukautta.

Ihmeiden aika ei ole ohi

Kauklahden Dynamo päätti tämänkertaisen taipaleensa II-Divisioonassa jatkoaikavoitolla Hyvinkään SCH:sta. Hyvinkääläiset johtivat käytännössä koko ottelun, mutta niin vain KD tuli takaa rinnalle ja jatkoajalla ohi. Loppunumerot 9-8 kertovat varsin maalirikkaasta ottelusta.

Tähän päättyy myös allekirjoittaneen pelaaminen espoolaisjoukkueessa. Siirryn ensi kaudeksi takaisin Lohjan Salibandyn miesten edustusjoukkueeseen, joskin en enää pelaavaksi maalivahdiksi. Ensi kaudella tärkein toimi on toimia LoSB:n miesten edustusjoukkueen huoltajana/valokuvaajana sekä mahdollisesti treeniveskana. Pelilliset edesottamukset hoidetaan sitten mahdollisesti jossain muussa Lohjan joukkueessa tai ehkä jo ikämiehissä.