Woodcutters otti selkävoiton LoSBista

Woodcutters hyödynsi maalipaikkansa tehokkaasti.

Lohjan Salibandyn Miesten Edustusjoukkue kohtasi kauden viimeisessä ottelussa Vaasalaisen Woodcuttersin. Ottelussa ei lohjalaisille ollut enää mitään panosta, mutta vaasalaisille sitäkin enemmän. Voitollla he pääsisivät karsimaan sarjapaikasta kun taas tappio tietäisi suoraa pudotusta II-Divisioonaan lohjalaisten mukana. Vaasalaiset kestivät paineet hyvin, ja saattelivat lohjalaiset II-Divisioonaan maalein 4-9.

Iso kiitos pojille muistamisesta kauden viimeisen pelin jälkeen!

LoSB kiusasi Ilvestä

Erikoistilannepelaaminen pääsi rooliinsa. Kuva ottelusta LoSB vs Ilves

Käytännössä jo putoamisensa varmistanut lohjalalislauma kävi kiusaamassa paikallista kissaeläintä Tampereella. Hattua ei Ilveksestä saatu tehtyä tälläkään kertaa, mutta tiukasti lohjalaiset pistivät kampoihin. Ottelu ratkesi vasta viimeisellä kaksiminuuttisella, kun kotijoukkue viimeisteli viimeisen maalinsa tyhjiin. Lopputulos 9-7 kotijoukkueelle.

Huomenna kauden viimeinen koitos Vaasalaisia puunhakkaajia vastaan.

Edit: Salibandyliigan uutinen kertoo samassa lohkossa pelaavan Uudenkaupungin salibandyn pelaajan menehtyneen tänään. Surunvalittelut joukkueelle myös Spacealien.fi toimitukselta.

LoSB Edustus putoaa II-Divisioonaan

LoSB vs SB Vantaa

SB Vantaa nitisti haaveet LoSB Edustuksen sarjapaikan säilyttämisestä.

 

SB Vantaa nitisti alkuunsa Lohjan Salibandyn miesten edustusjoukkueen haaveet sarjapaikan säilyttämisestä eilen Tennarissa pelatussa ottelussa. Vantaalaiset aloittivat ottelun lohjalaisia väkevämmin mennen ensimmäisen kympin aikana jo 0-2 johtoon. Lohjalaiset piristyivät hieman erän loppupuololiskolla, ja jaksoivat taistella vielä toisen eränkin, mutta kolmannessa Vantaa meni menojaan. Lopputulos vantaalaisille selkeästi 3-8.

Tappio tietää lohjalaisille tippumista II-Divisioonaan ensi kaudeksi, vaikka kaksi ottelua onkin vielä pelaamatta. Sarjassa säilyminen olisi voitollakin ollut kaukainen haave, sillä sarjapaikasta karsimaan pääseminen olisi edellyttänyt niin SB Vantaan kuin Vaasan Woodcuttersinkin pisteetöntä loppukautta.

LoSB kiri hienosti, mutta jäi pisteittä

M-Team vs LoSBLohjalaiset haastoivat sarjajohtajan ennakkoluulottomasti. Voittoon asti taistelu ei riittänyt.

Lohjan Salibandy kohtasi perjantaina vieraspelissä sarjajohtaja M-Teamin. Kotijoukkue aloitti ottelun todella pirteästi, eikä ensimmäisen erän perusteella tuntunut lohjalaisille jäävän mitään saumaa ottelussa. Erä isännille puhtaasti 3-0.

Toisessa erässä lohjalaiset antoivat enemmän painetta kotijoukkueelle, ja se poiki kasan jäähyjä. Ylivoina toimi, ja lohja sai kavennettua toisen erän aikana kahdesti, kumpainenkin ylivoimalla. Erä siis vieraille niinikään puhtaasti, 0-2.

Kolmas erä ja lohjalaiset maistoivat jo tasoituksen, mutta ei kun piti jäähyillä. Kotijoukkue ei ylivoimalla erehtynyt, vaan kasvatti ero taas kahteen maaliin. Kavennus onnistui kertaalleen, mutta siihen se sitten jäi. Lopputulos kotijoukkueelle 5-3. Viimeinen sivallettiin tyhjään maaliin.

Ilmari pelasi maalissa hienosti, eikä voinut maaleille mitään. Koko joukkue taisteli loistavasti, mutta ei vain pystynyt yllättämään sarjajohtajaa kotonaan. Tie divarissa säilymiseen käy kuoppaiseksi.

Forssa jatkoi Lohjan piinaa

LoSB vs FoSuLoSB kärsi neljännen perättäisen tappion, kun FoSu käväisi perjantai-illan iloksi pihistämässä sarjapisteet mukaansa.

Lohjalaisten ilta alkoi hyvissä merkeissä, kun kotijoukkue palkittiin Lohjan vuoden 2010 joukkueena. Juhlallisuuksien jälkeen parrasvaloissa olikin vierasjoukkue, joka pisti palloa pömpeliin toinen toistaan näyttävämpien kuvioiden päätteeksi. Lohjalaiset ottivat aikalisän tilanteessa, kun forssalaiset olivat tehneet jo kolme maalia ja hukanneet yhden rankkarinkin. Piristysruiske auttoi, ja lohjalaiset saivat kavennettua ottelun 1-3 tilanteeksi ennen erätaukoa.

Toisessa erässä lohjalaiset kirivat maalieron kiinni, mutta tasoituksen jälkeen forssalaiset iskivät uudelleen. Erän maalit 2-2. Kolmannen erän alkuun forssalaiset lisäsivät johtonsa taas kolmeen maaliin, mutta lohjalaiset jaksoivat vielä taistella pisteistä. Kaksi maalia myöhemmin oli eroa enää yksi maali, mutta vaikka kuinka paljon lohjalaiset palloa maaliin vielä tahtoivat, ei tolppaa lähemmäs enää päästy. Pisteet vieraille numeroin 5-6.